8
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

PROBLEM KOJI NISU SVI PRIMETILI: Jang Bojs uložio žalbu posle utakmice sa Zvezdom, čeka se odgovor UEFA! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.19 u 20:10

Predstavnici Jang Bojsa do početka meča sa Crvenom zvezdom isticali su sjajno gostoprimstvo crveno-belih, međutim, posle završetka susreta to više nije bio slučaj.

Autobus sa igračima švajcarskog šampiona sat vremena nije mogao da krene sa stadiona zbog proslave igrača i navijača crveno-belih, a prema rečima gostiju policija nije uradila ništa da bi napravila red.

Morali smo da čekamo sat vremena pre nego što smo krenuli sa stadiona. Policajci su samo stajali, nisu preduzeli ništa. Sve je bilo dobro do početka meča, ali preko ovakvih stvari ne možemo da pređemo – izjavio je Hanspeter Kinberger, član uprave Jang Bojsa.

FOTO: FK Crvena zvezda

I to nije sve…

– Morali smo da pređemo preko terena da bismo došli do naših mesta. Nismo imali čega da se plašimo niti želimo da pravimo dramu, ali čovek se zapita, UEFA je uvek dobro organizovana, kako je to moglo da se dogodi? Oficir za bezbednost UEFA rekao nam je da će sve ovo ubaciti u svoj izvštaj – dodao je Kinberger.

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

8 Komentara

  1. Vvidi. Svabo cekali ste da bi ste videli kako se slavi .da bi ste ukapirali sta vam to fali da udjete u L.S.kad vam vec ekipa kosta 5 puta vise.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter