0
Domaći fudbal

BOGATSTVO NA ‘MARAKANI’: Jake premije igračima, klubu ‘bogatstvo’ za ulazak u LŠ!

Objavljeno: 28.08.19 u 11:03

Crvena zvezda je odrešila kesu i bogato nagradila fudbalere, a stižu i bonusi iz UEFA.

Slavu prati i novac, za one koji su se borili i izborili za plasman u Ligu šampiona stižu bogate nagrade.  Klub je profitirao od nagrade za plasman među 32 ekipe, pripada im 17,4 miliona evra, tu nisu uračunata TV prava, ulaznice i sponzorski bonusi na čelu sa ‘Gaspromom’.

Prema praviliniku, kako je HotSport najavio igračima pripada bonus od 100.000 evra, a pojedinci u svojim ugovorima imaju dodatne klauzule i dobiće veći deo kolača za učešće u elitnom rangu takmičenja. To nije sve, za pobedu u grupi Crvena zvezda će zaraditi 2,7 miliona evra, dok bod donosi 900.000 evra.

Prošle sezone je u grupnoj fazi zarađeno je 3,6 miliona evra i od toga je deo pripao igračima i saradnicima Vladana Milojevića. Zasluženo, nema šta. Od uspeha su svi profitirali, a sada se čeka žreb u Monte Karlu koji je sutra od 18 časova. Šampion Srbije je u četvrtom šeširu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter