2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DAN PRED PUT U NORVEŠKU: Bojan Ostojić se oglasio o povredi, hoće li igrati protiv Moldea?

Objavljeno: 27.08.19 u 14:50

Savo Milošević ima samo jednu dilemu uoči revanša plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a to je štopersko mesto koje bi trebalo da pokriva Bojan Ostojić.

Iskusni štoper i junak crno belih iz ovogodišnjeg Kupa Srbije se povredio u prvoj utakmici protiv Malatije u Beogradu. Izašao je u 75. minutu iz igre, oporavio se za revanš u Turskoj u kom je sa kolegom Strahinjom Pavlovićem nosio odbranu i Partizan do plej-ofa, ali je onda zbog bola u primicaču propustio prvi duel sa Moldeom.

U izjavi za zvaničan klupski sajt Bojan Ostojić je rekao koliko je napredovao u oporavku.

– Osećam se mnogo bolje nego u prošle nedelje, juče sam odradio prvi trening posle povrede. Ali, nije to važno. Najbitnije je da smo pobedili utakmicu i da je dobra konkurencija u Partizanu i ko god da se povredi, ne daj bože, ima ko da ga zameni – rekao je Ostojić za klupski sajt.

Kakvu utakmicu očekuje Partizan u četvrtak od 19 sati u Norveškoj, hoće li Molde napasti?

– Mislim da nas očekuje ista utakmica kao u Turskoj, protiv Malatije. Neće biti lako. Molde je dobra, kvalitetna ekipa, pokazala je to u Beogradu. Čeka nas teži posao, a zna se šta prolaz donosi našem klubu – odgovorio je Ostojić.

Dakle, i dalje postoji šansa da se nađe u postavi crno-belih, a ističemo i da je danas Strahinja Pavlović sleteo u Beograd iz Rima, gde je potpisao ugovor sa Lacijom i biće na raspolaganju Miloševiću za krucijalan meč na severu Evrope.

0
0

2 Komentara

  1. AMAN VISE !? OSTOJIC !
    KOLIKO SMO SPALI. DO JUCE
    SLAB IGRAC, SADA GLAVNI
    SRAF. E MOJ PARTIZANE. KO
    TE VODI IKAKO TE VODE
    DOBRO JE STO POSTOJIMO.
    SAVO PANICAR UHVATIO SE
    ZA OSTOJICA. A NE VIDI DA
    MI TIM NEMAMO ZA EVROPU, DA TRENER NEMAMO ZA EVROPU, DA
    NAVIJACE NEMAMO ZA EVROPU. IMAMO NEKE
    AMATERE, VODJE BITANGE I
    TO JE TO. MA MI SMO JAD !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter