2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Pored Kopenhagena i Trabzona još dva kluba merkaju golgetera Zvezde!

Objavljeno: 26.08.19 u 09:38

Tokom vikenda su se raspitivali za cenu, a završetak transfera je moguć posle sutrašnjeg megdana sa Jang Bojsem

Lista zainteresovanih klubova za Ričmonda Boaćija je proširena. Posle Kopenhagena i Trabzona, kako saznaje HotSport u subotu su se još dve ekipe iz Evrope raspitivale za golgetera Crvene zvezde, kojem meč sa Jang Bojsom možda bude i oproštanjni u drugom mandatu u crveno-belom dresu.

Ričmond Boaći  

Napadač je tokom leta pogađao mrežu Suduve, Helsinkija i Kopenhagena, a sutra su na redu Švajcarci sa kojima je vodio veliku borbu u Bernu. Boaćija je pikirao i Bešiktaš, u potrazi za pojačanjem je i Leće. Povratak u Italiju nije baš u planu igrača, ali sve zavisi od ponuda na stolu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2:2, dva gola u gostima! Dobar rezultat pred revanš u utorak u Beogradu.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Crvena zvezda želi da inkasira najmanje četiri miliona evra, pošto je igrača pre godinu dana otkupila od Đangsua za rekordnih 2,5 miliona evra. Drugi na listi najskupljih pojačanja je Mateo Garsija iz Las Palmasa.

FOTO: Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Nije mi jasno koga to farbaju spin doktori iz Zvezde?! Zamislite samo kakva je ovo laž milenijumskih razmera da poznatog rezervistu iz Kine traži Leće, kao grad Leće nije u Italiji i oni kao ne znaju da je Boaći bio rezerva pune 4 godine u 5 klubova u Italiji! Ja već godinu dana na portalima pišem o tome ko je Boaći i na kraju se sve ispostavilo kao tačno! Da rezimiram: Boaći nije brz, nema dribling, nema duel igru, nema skok igru! Gde može otići: samo u Bangladeš, Indiju, Pakistan, Tajland, Indoneziju ili Vijetnam!

    0
    0
    Odgovori
    • Možeš da pišeš po portalima do mile volje i šta ti je volja (nažalost), ali ti o fudbalu ne znaš ništa. Tvoj opis, iako ne baš odgovarajući za Boaćija, podsetio me na Inzagija i mnoge druge golgetere koji u teoriji nisu imali predispozicije da budu to što jesu, ali su davali golove. I Boaći daje golove, da to uvidiš ne treba ti znanje ni inteligencija, samo pogledaj statistiku. Naravno, nije on neka klasa, nije za vrhunske klubove sigurno, ali svakako može naći svoje mesto u Evropi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter