0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

JEDAN OD NOSILACA IGRE JANG BOJSA: U Beogradu će biti posebno veče!

Objavljeno: 25.08.19 u 17:11

Fudbaleri Jang Bojsa imaće nimalo lak zadatak da pred krcatom ‘Marakanom’ pobede Crvenu zvezdu posle 2:2 u prvoj utakmici u Bernu.

Izabranici Vladana Milojevića moraće da budu veoma oprezni i taktički dobro postavljeni, jer je Jang Bojs u utakmici švajcarskog prventsva ovog vikenda pokazao da je spreman, posebno u ofanzivi.

Posebno istaknut i verovatno najbolji igrač švajcarskog prvaka u trijumfu nad Cirihom rezultatom 4:0 bio je vezista Kristijan Fashnat.

– Hteo sam da pokažem da sam spreman i da funkcionišem. Srećan sam kako sam odigrao iako to može još bolje. Ova pobeda nam daje samopuzdanje i došla je u pravom momentu. Izvukli smo dosta pozitivnih stvari iz meča sa Cirihom. Na primer, realizacija u plej-ofu za Ligu šampiona mora da bude još bolja – rekao je Fasnaht posle meča.

On je u prvom meču protiv Crvene zvezde bio blago povređen i ušao je u igru u drugom poluvremenu, a u Beogradu se očekuje da će biti na terenu od početka utakmice.

– Ne znamo baš tačno šta nas očekuje u Beogradu, ali znamo da će to biti posebno veče – istakao je Fashnat.

Utakmica između Crvene zvezde i Jang Bojsa igra se u utorak od 21 sat na rasprodatom stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter