5
Evropske lige

Foto: FK Partizan / M. Todorović

ŠOK: Strahinja Pavlović pao na lekarskim pregledima u Rimu!

Objavljeno: 24.08.19 u 10:24

Srpski štoper preksinoć je igrao za Partizan protiv Moldea, a juče već bio u Rimu gde je trebalo da prođe lekarske preglede.

Juče je Strahinja Pavlović dočekan u Rimu na lekarskim pregledima, novinari su ga ispred klinike uslikali i sve je trebalo da prođe glatko, ali su iz italije stigle nesvakidašnje vesti.

Kako prenosi rimski ‘Mesađero’, Pavlović nije uspeo da prođe lekarske preglede, ali Lacio još uvek nije odustao i ponovo će u ponedeljak imati testove.

Najverovatnije je da je mladi igrač još uvek osećao posledice umora od meča sa Moldeom i nije uspeo da prođe sve testove sve na pregledima, budući da je svega 15-ak sati ranije igrao vrlo težak meč sa Skandinavcima.

U ponedeljak bi trebalo sve da bude završeno i da potpiše petogodišnji ugovor sa Lacijom u transferu od 5.500.000 evra, posle čega će se vratiti u Partizan gde će provesti godinu dana na pozajmici.

A onda već u sredu leteti u Norvešku gde će u četvrtak igrati svoju najvažniju utakmicu u karijeri…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

5 Komentara

  1. E cigani koliko ste samo jadni i patetični. Još da znate i da pročitate šta piše i shvatite da naslov nema veze sa istinom. Možete samo da sanjate mlade igrače poput Pavlovića u vašim redovima jer vi njih ne znate da stvarate. Jedino što je znate da ih otimate, kradete i kupujete ali ni tad ne znate kako i šta sa njima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Postovani autore teksta!
    Kako tebe nije sramota?da talenat jednog osamnestogodisnjaka koji vide svi iskreni ljubitelji najgledanije sporedne stvari na svetu osporis takvim naslovom koji si napisao.
    Za ovih par komentara koje procita nemam reci, sem da, oni koji su ih pisali nemaju dobre namere ni prema samom sebi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cekamo partizanov vjesnik da nam onaj tamo objasni ko iz zvezde je umesan u ovu zaveru. kakav seoski klub , iznenadjuju svaki novim danom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter