1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

SAMO JEDAN NAČIN DO KARTE ZA JANG BOJS: Pogledajte kako zvezdaši ‘jure’ ulaznice za istorijski meč (FOTO)

Objavljeno: 24.08.19 u 13:36

Nema sumnje da će ‘Marakana’ biti puna do poslednjeg mesta, a pojedini zvezdaši do karata stižu na humani način.

Juče smo ispred stadiona ‘Rajko Mitić’ videli velike redove ispred blagajni i karte su vrlo brzo planule. Preostala je mogućnost kroz humanitarno davanje krvi i akciju koju je organizovala Crvena zvezda u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi.

U Ljutice Bogdana se dobrovoljno daje krv i zauzvrat dobija karta za revanš protiv Jang Bojsa. Naravno da je navala zvezdaša bila ogromna, o čemu svedoče i slike.

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda ima povoljnih 2:2 iz prvog meča u Bernu i na korak je od drugog uzastupnog plasmana u Ligu šampiona. Odlučujući i možda istorijski meč protiv Jang Bojsa igra se u utorak od 21 sat na našem najvećem stadionu.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

1 Komentara

  1. Gledam tabelu naše prve lige na ovom portalu i vidim sve neka seljačka imena klubova, Partizan, Radnički, Proleter i dr., samo jedan klub ima svetsko ime Red Star Belgrade. Idi molim te, lepote nevidjene i malogradjanštine još više.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter