1
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Nesuđeno pojačanje Zvezde maltretiralo Čelsi, ali Lampard slavi Ejbrahama (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.19 u 15:35

Momak koji je bio tragičar Čelsija u Superkupu Evrope, danas je doneo pobedu ‘plavcima’ na gostovanju Noriču – 3:2 (2:2).

Norič je dočekao Čelsi na ‘Kerou roudu’ i kakav samo početak meča smo dobili, bolje nije moglo. Već u prvih šest minuta videli smo po jednu loptu smešetene u obe mreže.

Goleadu je otvorio Tami Ejbraham, momak koji će dobijati veliku minutažu kod Frenka Lamparda ove sezone i koji je već u trećem minutu zahvatio poluvolej posle centaršuta sa desne strane i efektno pogodio sam ćošak gola.

Međutim, odgovor je stigao već posle tri minuta. Asistent je bio nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, koji je odigrao dupli pas sa Kantvelom i kao na malom fudbalu ‘kanarinci’ su se ušetali u gol Kepe za 1:1.

Utakmica u prvom poluvremenu bila je takva da je neminovno moralo da padne još golova i to se desilo već u 17. minutu. Kristijan Pulišić je proigrao Mejsona Maunta, a mladi as Čelsija je efektno pogodio mrežu za novo vođstvo ‘plavaca’.

Ipak, ponovo je domaćin izjednačio. Posle asistencije, ovog puta Temu Puki je bio strelac gola za Norič i još jednu radost navijača na tribinama. Igrao se 30. minut.

U nastavku je meč ušao u nešto mirniju fazu, sve dok u 68. minutu nismo videli odlučujući momenat na utakmici. Junak Čelsija postao je Tami Ejbraham, koji je dobio loptu od Kovačića, krenuo u solo prodor i sa nekih 20 metara maestralno pogodio donji ugao gola za konačnih 3:2 za Čelsi.

Premijer liga, 3. kolo:

Petak

Aston Vila – Everton 2:0 (1:0)
(Vesli 21, El Gazi 90+4)

Subota

Norič – Čelsi 2:3 (2:2)
(Kantvel 6, Puki 30 – Abraham 3, 68, Maunt 17)

16.00 Votford – Vest Hem
16.00 Šefild junajted – Lester
16.00 Brajton – Sauthempton
16.00 Mančester junajted – Kristal Palas
18.30 Liverpul – Arsenal

Nedelja

15.00 Bornmut – Mančester siti
17.30 Totenhem – Njukasl
17.30 Vulverhempton – Barnli

0
0

1 Komentara

  1. Da li mozete da kazete koje je to nesudjeno pojacanje Zvezda o kome govorite, posto iz teksta se ne moze zakljuciti?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter