0
Domaći fudbal

OMLADINCKA LIGA SRBIJE: Remi Zvezde i Čukaričkog

Objavljeno: 24.08.19 u 17:12

Omladinci Crvene zvezde pod komandom Slavoljuba Đorđevića remizirali su u petom kolu Omladinske lige Srbije protiv ekipe Čukaričkog.

U tvrdoj utakmici Zvezdin tim je imao inicijativu u većem delu meča po teškim vremenskim uslovima i bio bolji rival. Stvarali su šanse Zvezdini juniori, pretili udarcima sa distance, ali se rezutat do kraja nije menjao.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, pored tvrde i oprezne igre publika nije videla mnogo uzbuđenja. Po teškom vremenu, puleni Slavoljuba Đorđevića imali su inicijativu u većem delu prvog dela meča. Prvu priliku na utakmici imao je tim Crvene zvezde kada je u 41. minutu sa ivice šesaesterca odlično šutirao Burmaz, ali je golman Čukaričkog Mićović sigurno intervenisao.

Drugo poluvreme počelo je odmeravanjem snaga. Prvu priliku imala je Zvezda u 46. minutu preko Burmaza koji je sa nekoliko metara uputio šut koji su sa gol linije izbacili defanzivci Čukaričkog. Kasnije je Radulović u 60. minutu izašao sam pred golmana posle asistencije Babića, ali je njegov udarac krajnjim naporom Mićović odbranio i izbacio u korner posle kog je šansu imao i Odada, ali je i njegov udarac golman domaćih neutralisao.

Usledio je period inicijative Zvezdinih omladinaca u kojem su se centaršutevima tražili napadači Babić i Radulović, ali su domaći zaustavili pokušaje crveno-belih talenata. U 80. minutu Burmaz je ponovo bio u prilici posle centaršuta Tejića, ali nije uspeo da postigne pogodak posle gužve u šesnaestercu Čukaričkog. Domaćin je odgovorio u 82. minutu kada je sa 16 metara Đukić oprobao udarac, ali je lopta otišla pored gola. Radulović je pokušao odličnim udarcem sa 20 metara u 84. minutu, međutim, golman Mićović je odlično intervenisao. Veliku priliku u četvrtom minutu nadoknade imao je Burmaz, ali u nedostatku sreće lopta je pogodila stativu.

Čukarički – Crvena zvezda 0:0 (0:0)

Stadion: FK Rakovica.

Sudija: Ivan Stamenković.

Gledalaca: 200.

Crvena zvezda: Katić, Gačić (od 87. Dedijer), Radović, Odada, Lukić, Milikić, Mitrović (od 67. Matić), Novaković (od 67. Tejić), Babić (od 78. Daničić), Burmaz, Piplica (od 56. Radulović).

Čukarički: Mićović, Ignjatović, Dukić (od 80. Kadijević), Radojčić, Drezgić, Daničić (od 61. Nikolić), Ergelaš (od 60. Bosančić), Lukić, Arsović (od 70. Kežman), Đukić, Mihailović.

Žuti kartoni: Drezgić, Daničić (Čukarički).

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter