7
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda sprema novu transfer ‘bombu’, čeka se samo prolaz u Ligu šampiona!

Objavljeno: 24.08.19 u 12:50

Klub iz Ljutice Bogdana ima novu opciju kao zamenu za El Fardu Bena, koji bi protiv Jang Bojsa trebalo da odigra poslednji meč u crveno-belom dresu.

Već neko vreme je Crvena zvezda tražila zamenu za El Fardu Bena koji će izvesno napustiti klub i činilo se da je pronašla dovođenjem Matea Garsije, koji je odmah u prvoj utakmici postigao gol u Bernu protiv Jang Bojsa.

Ben će igrati u utorak u revanšu protiv Švajcaraca, ali za to vreme, čelnici Zvezde su u potrazi za još jednim krilnim igračem koji bi došao u slučaju plasmana u Ligu šampiona.

I kako HotSport saznaje, meta je bugarski krilni fudbaler Kiril Despodov, trenutni član italijanskog Kaljarija sa kojim ima ugovor do 2023. godine.

U pitanju je fudbaler koji ima 22 godine, ponikao je u Liteksu iz Loveča, odakle je 2016. godine prešao u CSKA iz Sofije, da bi u januaru ove godine se otisnuo u Italiju i potpisao za Kaljari.

U Seriji A je odigrao četiri meča, ukupno 101 minut proveo na terenu, i u potrazi je za novim klubom. Da li će to biti Crvena zvezda, zavisi od ishoda revanša crveno-belih sa Jang Bojsom.

Ukoliko dođe do toga, Despodov bi došao na pozajmicu na ‘Marakanu’ uz opciju preče kupovine sledećeg leta.

Na tragu informacije – Mirko Marković

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

7 Komentara

  1. Dečko je vrlo dobar, bio bi novi Berbatov (uzgred, iz istog su grada u bugarskom delu Makedonije) da ne voli previše lenjčariti! Ne bi Zvezda pogrešila s njegovim angažmanom!

    0
    0
    Odgovori
  2. “Ben će igrati u utorak u revanšu protiv Švajcaraca”, je istrgnuto iz konteksta, i nadam se da je ovo šala jer ako ovaj “kapitalac” bude igrao protiv JB onda ćemo imati igrača manje na terenu a sa igračem manje ne možemo proći alpiniste iz Švajcarske! Samo se sećam kako je “kapitalac”Ben odigrao 6 utakmica u prošloj grupnoj fazi LŠ gde je sa uspehom izveo čak 3 auta. Valjda su ovi iz Zvezde konačno shvatili o kakvom se fudbaleru radi?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter