0
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda

DOBRE VESTI: Crvena zvezda dobija dva bitna aduta za Jang Bojs!

Objavljeno: 24.08.19 u 11:07

Krilni napadač je spreman da odradi verovatno poslednji meč pred selidbu u Emirate, a ljubimac navijača biće ‘džoker’ sa klupe.

Pred revanš sa Jang Bojsom domaćin ima manje personalnih problema, pa će tim Crvene zvezde, koji istrči utorak na teren stadiona ‘Rajko Mitić’ imati nekoliko promena u odnosu na Bern.

Krilni napadač El Fardu Ben se oporavio i verovatno će zauzeti svoju poziciju, a posle ove bitke pakuje kofere i seli se u Emirate. Lepši oproštaj od crveno-belih nije mogao da se poklopi i reprezentativac Komorskih ostrva imaće ogroman motiv.

Kazne su odradili Dušan Jovančić i Nemanja Milunović, a mnoge navijače zanima status Milana Pavkova. Visoki napadač je zalečio zadnju ložu i sutra bi trebalo da ima test ‘izdržljivosti’, ali su optimistične najave da će moći da bude „džoker“ sa klupe i pomogne bar pola sata ukoliko bude neophodno.

Preskakanje redovnog kola dobro je došlo crveno-belima za odmor i fokus na bitku sa Švajcarcima za drugi uzastopni plasman u Ligu šampiona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter