0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Union do prvog boda, Hofenhajmu ceo plen u završnici!

Objavljeno: 24.08.19 u 17:46

U Nemačkom šampionatu dosta uzbuđenja i preokreta u današnjim utakmicama.
Union Berlin je došao do svog prvog boda u prvoj ligi, dok je u ostalim mečevima viđena ‘kiša golova’, Hofejnhajm je u samoj završnici meča došao do celog plena! 

Augzburg – Union Berlin 1:1 (STATISTIKA UTAKMICE)

Iako je u prošlom kolu novajlija Union Berlin ubedljivo poražen na svom terenu, nisu dozvolili domaćinu da dođe do pobede i celog plena. Ujednačena igra u prvom poluvremenu nije donela golove, a dosta sadržajnije i uzbudljivije bilo je drugo poluvreme. Vargas je u 59. minutu doneo prednost domaćinu, da bi Anderson u 80. minutu uspeo da izjednači i donese prvi bod Unionu u Bundesligi. Treba istaći da je poslednjih desetak minuta gostujući tim ostao bez Šloterbeka koji je dobio crveni karton

Dizeldorf – Bajer Leverkuzen 1:3 (STATISTIKA UTAKMICE)

Poveli su gosti golom igrača domaćeg tima već u šestom minutu. Nakon centaršuta po desnoj strani Luis Baker je uspeo da pošalje loptu u mrežu svog tima. Kerem Demirbaj je uspeo u 33. minutu da pošalje prelepu loptu u šesnaesterac, tamo ju je sačekao Aranguiz i precizno ju je poslao pod prečku. Samo šest minuta kasnije Karim Belarabi je već u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika. Odlično je iskoristio dodavanje Kevina Volanda i bez mnogo problema je savladao Zakarija Stefena. Alfredo Morales je uspeo da postigne počasni pogodak u 82. minutu i postavio je 1:3.

Hofenhajm – Verder Bremen 3:2 (STATISTIKA UTAKMICE)

Nakon kornera Nurija Sahina u 42. minutu Niklas Fulkrug glavom gađa desnu stativu i donosi prednost gostima. Drugo poluvreme bilo je sadržajnije i već u 54. minutu gosti su kapitulirali. Denis Gejger je na sličan način izveo korner, a Ermini Bičakčić je precizno sa desetak metara poslao loptu u gol. Došao je domaćin do potpunog preokreta. Robert Skov je odlično našao Ihlasa Bebou, koji je preciznim udarcem savladao Jiri Pavlenka. Uspeli su gosti da izjednače u 81. minutu, Davi Klasen je poslao loptu Juja Osaki koji je sa ivice šesnaesterca doneo izjenačenje. Nisu se predavali domaći već su u 87. minutu golom   Pavela Kaderabeka došli do celog plena.

Bundesliga 2. kolo

Petak

Keln – Borusija Dortmund
(Dreksler 29 – Sančo 70, Hakimi 86, Alkaser 90+4)

Subota

Augzburg – Union Berlin 1:1 (0:0)
(Vargas 59 – Anderson 80)

Dizeldorf – Bajer Leverkuzen 1:3 (0:0)
(Morales 82 – Baker ag 6, Aranguiz 33, Belarabi 39)

Hofenhajm – Verder Bremen 3:2 (0:1)
(Bičakić 54, Bebou 59, Kaderabek 87 – Fulkrug 42, Osako 81)

Majnc – Borusija Menhengladbah 1:3 (1:1)
(Kuejson 18, Lainer 31, Plea 77, Embolo 79)

Paderborn – Frajburg 1:3 (1:2)
(Mamba 3 – Valdšmit 21, Petersen 40, Kvon Čang Hun 90)

18.30 Šalke – Bajern

Nedelja

15.30 Lajpcig – Ajntraht
18.30 Herta – Volfsburg

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter