4
Domaći fudbal

OGLASIO SE SADIK POSLE TELEFONIRANJA NA OGRADI: ‘Ono što se desilo juče…’ (FOTO)

Objavljeno: 23.08.19 u 19:57

Nigerijski napadač iz redova Partizana na Instagramu je objavio objašnjenje svog poteza tokom utakmice protiv Moldea.

Umar Sadik je juče protiv Moldea odigrao verovatno najgore poluvreme od kako je stigao u Humsku. Već u pauzi između dva dela je zamenjen, a potom je napravio nesvakidašnji potez time što je od početka drugog poluvremena sedeo na ogradi istočne tribine i telefonirao.

Zbog toga je pretrpeo dosta kritika na društvenim mrežama i zato se oglasio putem svog Instagram profila uz izvinjenje navijačima.

– Što se tiče jučerašnje epizode želim da se izvinim svima koji su povezani sa ovim sjajnim klubom, posebno navijačima. Nadam se da ćete razumeti da ja dolazim iz drugačije kulture.

– Za mene je Partizan ispred svega i nastaviću da se borim za Partizan do kraja. Idemo dalje napred. FORZA PARTIZAN – napisao je Umar Sadik.

0
0

4 Komentara

  1. U svakom ozbiljnijem klubu ovaj decko bi bio kaznjen a mozda cak i udaljen iz prvog tima jer uopste nema nikakve osnove za bilo kakvo opravdanje !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter