Kada je najteže Partizan je uvek pokazivao svoje pravo lice, ujedinjen, hrabar i sa verom u bolje sutra gazio je napred.

Iako je kazna od dve utakmica igranja pred praznim tribinama donela duboku setu i tugu za sve istinske navijače, simpatizere kluba, prvotimce, kolektiv “crno-beli“ su pokazali svoju snagu ujedinjeni kroz najmlađu navijačku armiju i buduće fudbalske Asove.


Dečaci i devojčice iz cele Srbije zajedno sa svojim fudbalskim trenerima uneli su sinoć u Humsku istinsku i čistu ljubav prema klubu, fudbalu i pojedincima, samo onako kako to mogu da stvore dečija srca!

Ta ljubav i energija hiljada dečijih dlanova i pesma daje nadu svima da za budućnost fudbala ne treba da brinemo dokle god je ona na pravim temeljima.

I baš kao što je nekoliko hiljada mališana sinoć bilo ujedinjeno i poslalo snažnu poruku sportskog fer pleja, ljubavi, tolerancije i drugarstva, tako će i Parni valjak još jače nastaviti da gura ka svom šampionskom tronu!

FK Partizan se još jednom zahvaljuje svim školama fudbala u Beogradu i Srbiji koje su učinile da veče u Humskoj ostane za pamćenje!

FOTO/VIDEO: FK Partizan