7
Evrokupovi

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

NOVI PROBLEM: Veliki peh za Partizan pred večerašnji duel sa Moldeom!

Objavljeno: 22.08.19 u 12:22

Nadali su se u Humskoj da će se to izbeći, ali…

Najveća dilema stručnog štaba Partizana, najavili smo to, bio je Bojan Ostojić. Iskusni štoper i junak iz finala Kupa Srbije povredio je primicač u prvoj utakmici protiv Malatije, junački izdržao u revanšu i sve su u crno-belom taboru pokušali da ga osposobe za večerašnji meč protiv Moldea u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.

Trenirao je Ostojić sinoć na Teleoptiku, pokušao da još jednom ‘stisne zube’, ali je izgleda povreda ovog puta bila jača i ništa se neće rizikovati.

Kako prenosi ‘Telegraf’, ovog prepodneva doneta je definitivna odluka da štoper neće večeras igrati, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede za revanš sledećeg četvrtka u Norveškoj.

Očekuje se da će njegovo mesto zauzeti Igor Vujačić, koji ga je menjao u pomenutom prvom meču sa Malatijom, kao i u prvenstvenim duelima protiv Napretka i Rada.

Dobra stvar je činjenica da Partizan neće igrati sledećeg vikenda, jer je meč sa Radnikom u Surdulici odložen, pa će moći da zbije redove i svi se oporave za revanš.

0
0

7 Komentara

    • NE FALE IMAMO DECU A NASA DECA BOLJA OD SEKTASKIH STARACA AHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHHHHAA
      I MISLIM DA JE ZBOG INTERESA NASEG FUDBALA DOBRO DA OVE GODINE IMAMO DVA KLUBA U GRUPAMA LIGE EVROPE!

      0
      0
      Odgovori
  1. Obzirom da Ostojic ne igra, ja bih probao sa Scekicem na stoperu, pa odmah Natho u vezu. Ima kvalitet, pa na svezinu, kao Asano u prvoj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostojic je velika sigurnost i znaci puno saigracima u odbrani ali ako bi trebali da zavisimo od njega i to u Beogradu onda o cemu pricamo i kako mislimo da udjemo u grupnu fazu LE !? Jeste opomena ona trojka Cukarickom i da trebamo biti oprezni i koncentrisani ali to nije neki problem, najveci problem je sto mi od samog pocetka sezone igramo bez spica jer definitivno Sadik to nije i stvarno ne znam sta taj decko uopste trazi u Partizanu !? Zato bi se trebalo probati sa Lutovcem ili Asanom jer su sigurno bolja opcija od Sadika.

    0
    0
    Odgovori
  3. DA SE ZAHVALIMO VODJAMA
    AKO VECERAS IMAMO LOS
    REZULTAT. KAKAV OSTOJIC.
    NAMA FALI PUBLIKA, NAVIJACI. VIDI STA KOMSIJE
    RADE SA NAVIJACIMA.

    0
    0
    Odgovori
  4. AKO ZAVISIMO OD OSTOJICA
    LIMITIRANOG IGRACA, MI
    NISMO OZBILJAN TIM. NAMA
    FALE NAVIJACI ,PRAVI
    NAVIJACI. VODJE NAS
    UNISTISE. ZASTO SVI CUTITE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter