8
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

HS ANALIZA: Garsija je pojačanje za Zvezdu, Kanjas postaje oslonac, Marin ostaje prva ‘violina’

Objavljeno: 22.08.19 u 09:55

Pouke bi trebalo da se izvuku za borbu sa fizički dominantnim igračima Jang Bojsa, a pred prepunim tribinama šanse su dobre za drugi plasman u Ligu šampiona.

Remi sa dva gola data Jang Bojsu u Bernu su ‘bogatstvo’ pred revanš već utorak pred punim tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’ i Crvena zvezda je došla na pola puta do Lige šampiona. Odškrinuta su drugi put vrata ‘elite’, ali opreznost mora da bude maksimalna kao i borba sa fizički dominantnim i veoma brzim timom, koji ima tri ekstra napadača za atletske mitinge.

Ipak, taktika je sinoć bila perfektna od strane trenera Vladana Milojevića, da se rival kažnjava iz kontranapada i uspelo se u nameri i hrabrost je nagrađena.

Okovani personalnim problemima sve je nekako upakovano, a ponovo je nekoliko puta spasilac bio Milan Borjan i na visini zadataka, kao i Marko Gobeljić. Nije bilo lako Milošu Degeneku i Radovanu Pankovu da zaustave akcije, kao i Milanu Rodiću, ali isti ih posao možda i teži tek čeka. Moraju da budu koncentrisani, blizu igračima i da se suzi prostor za beg, kao što su pojedinci već iskusili sa Salzburgom, Liverpulom…

FOTO: FK Crvena zvezda

Videlo se da Španac Kanjas postaje oslonac, dok je Mirko Ivanić dosta pretrčao, ali i falio neki potez, dobar šut, da mu podigne poljuljano samopouzdanje. Prva ‘zvezda’ Marko Marin je kapitenski dirigovao, mučio čuvare i podizao navijače na noge i sačuvao se kartona što je važno da ponovo sruši Švajcarce.

Aleksa Vukanović trebalo bi da više koristi prostor, dok je u odbrani bio besprekoran. I Ričmond Boaći je pokušavao da pobegne, a penal je splet okolnosti u pokušaju da se ispravi greška saigrača.

Kada se podvuče crta, sada je Crvena zvezda u prednosti i očekuje se da ‘džoker’ Milan Pavkov bude spreman bar za pola sata, mada navijači svakako priželjkuju da i ne mora da uđe ako je rezultat po meri. Jedna bitka je dobro završena, a sledi odlučujuća da se overi Liga šampiona.

Ili jesi ili nisi…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

8 Komentara

  1. zvezda je super prosla sreca i golman a novinari strucni o nekoj milojevoj taktici mu se slihtaju taktika durisi sto dalje od gola sutni golmane pa ko uhvati kaka crna taktika miloje po ko zna koi put srecan kolko tezak a ekipu pojacali milun i jovanctc odsustvom treba im dodati rodica boacija ivanica i onog visokog marin lepo solira zabavlja se ali ovde malo koristio ekipi

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno, CZ je trebala da se vrati u Bg sa pobedom jer je bila ubedljivo bolja i organizovanija od YB mada je po meni i sa ovih 2:2 vec osigurala prolaz u jednu od grupa LS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter