0
Domaći fudbal

CRNI BOMBARDER POJAČAO VOŽDOVAC: Aleksandar Stanisavljević pojačanje pred meč sa Lučancima!

Objavljeno: 22.08.19 u 16:40

Fudbalski klub Voždovac pokazao je da prelazni rok na „Krovu“ nije gotov, te je tako danas u klubu iz Zaplanjske ulice predstavljen Aleksandar Stanisavljević.

Krilni igrač sa zavidnim iskustvom igranja u inostanstvu dolazi u Voždovac nakon epizode u Izraelskom Bnei Sakhinu. Pre toga Stanisavljević je u Srbiji branio boje Donjeg Srema, Vojvodine i Radničkog iz Niša, dok je većinu karijere gradio u Austriji, Grčkoj i Mađarskoj.

Stanisavljević je bio tima Vojvodine koji je 2015. godine imao sjajan star u kvalifikacijama za Ligu Evrope, te je tako čak bila pobeđena i slavna Sampdorija rezultatom 4-0. U toj utakmici Stanisavljević je bio asistent i strelac jednog gola.

Srećan sam što sam došao u jedan od najboljih klubova u Srbiji. Jedva čekam da odradim prvi trening sa novim saigračima i da se bolje upoznam sa novim klupskim drugovima. Ciljevi se znaju, prvo plasman u plej of, a zatim i borba za što bolje mesto na tabeli – svestan je Stanisavljević očekivanja navijača.

Privikavanje na novu sredinu biće mi utoliko lakše jer poznajem nekoliko momaka iz aktuelnog sastava, sa nekima sam bio i saigrač, tako da mislim da ću se od prvog treninga jako dobro uklopiti u tim – optimističan je novi igrač Zmajeva.

Priliku da vide novo pojačanje na delu navijači Voždovca imaće  već ove subote od 20 časova na svom stadionu kada Zmajevima u goste dolazi ekipa Mladosti iz Lučana.

Ulaznice za ovaj meč se neće naplaćivati, te tako svi posetiocu mogu na dan utakmice preuzeti besplatne karte na Info pultu Šoping centra Stadion, od 10 sati pa do samog početka meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter