0
Evrokupovi

FOTO: Čukarički

MOLDE TRENIRAO U HUMSKOJ: I mi smo postali Beograđani! Možda uzmemo neku loptu, pa krenemo u kontru…

Objavljeno: 21.08.19 u 20:19

Ekspedicija norveškog tima stigla je danas u Beograd, održala pres konferenciju i trenirala na poprištu sutrašnjeg okršaja sa Partizanom, stadionu u Humskoj.

Na konferenciji uoči meča zanimljivo je govorio trener Moldea Erling Mou, koji se na početku našalio zbog činjenice da se njegov tim u ovom evropskom ciklusu drugi put vraća u glavni grad Srbije.

– Mislim da će ovo biti teža nego prethodna protiv Čukaričkog u Beogradu. Čini mi se da Beograd polako postaje i naš rodni grad – rekao je Mou kroz osmeh.

– Biće zabavan fudbal, jer imamo dva tima koja su oba raspoložena za napadačku igru. Znamo i spremni smo da će utakmica biti teška, ali i mi smo se spremili za to. Znamo da će nas napasti, mi moramo da imamo dobru odbranu, i nadam se da ćemo i mi nekad osvojiti loptu i krenuti u neku kontru – istakao je Mou.

Prokomentarisao je i činjenicu da će se meč igrati pred praznim tribinama zbog kazne crno-belih od strane UEFA.

– Verujemo da bi bilo bolje za Partizan da igra uz podršku svoje publike. Mi nismo bili u situaciji da igramo pred praznim tribinama, ali jesmo nastupali pred veoma malim brojem navijača.

Moldeu neće smetati ni visoka temperatura koja je najavljena za četvrtak uveče.

– Verujem da te stvari koje ne zavise od nas, kao što su teren ili temperatura, nisu od presudnog uticaja. Dobro, nekad i može da utiče tokom 90 minuta, ali verujem da ćemo na kraju uspeti da izađemo na kraj sa svim tim stvarima. Što se tiče vrućine, nedavno smo i mi u Norveškoj imali temperaturu od 30 stepeni i svi su spremni za to – istakao je Erling Mou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter