4
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ: Partizanu je potreban novac, radimo u korist svoje štete, odluka o Nathu do sutra!

Objavljeno: 21.08.19 u 12:38

Fudbaleri Partizana sutra od 21 čas dočekuju Molde na stadionu u Humskoj. Biće to prvi meč kvalifikacija plej-ofa za Ligu Evrope.

(Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa) 

Na današnjoj pres konferenciji medijima su se obratili trener Savo Milošević i defanzivac Strahinja Pavlović. 

– Dve utakmice koje mogu u mnogome da odrede sudbinu Partizana. Jako je komplikovano kada imaju takvu težinu, a sa druge strane ova ekipa je uradila za pet meseci mnogo dobrih stvari i sada sve to može da padne u vodu. Bez obzida na ishod ove dve utakmice, život će morati da se nastavi. Formirali smo odličan tim. Svi su spremni, ali još uvek imamo komplikovanu situaciju sa Ostojićem. Imamo još nekoliko igrača koji su „na pola“. Moramo sutra da ponovimo dobru trku kao u dve utakmice protiv Malatije, da budemo spremni fizički i psihički – počeo je Savo Milošević izlaganje novinarima. 

Zanimalo je predstavnike medija i hoće li novajlija Natho biti u timu.

– Sa Nathom je isto kao kada je dosao Asano. Vrlo verovatno da ćemo moći da ga koristimo u određenoj meri, slično kao i Asano u prvoj utakmici protiv Malatije. Znaćemo više tokom današnjeg dana i sutra. Ne mogu da kažem da li će ući Natho u igru. Izmene diktira igra tokom utakmice, videćemo da li će otići u tom smeru da Natho dobije šansu. Neozbiljno bi bilo da se unapred planiraju izmene. – otkriva trener Partizana. 

Milošević se potom osvrnuo detaljnijoj analizi narednog protivnika. 

– Molde jeste ozbiljna ekipa, nema više neozbiljnih. Igrali smo i protiv poluamatera iz Velsa, pa nije bilo lako. Mi nećemo prići neozbiljno, zbog značaja utakmice, ali i zbog neozbiljnosti protivnika. Znate koliko su Skandinavci fizički spremni i dominantni. Ako kvalitet ne prati dobra trka, dobar odnos prema igri, od kvaliteta nema ništa. A sve to sto mi potenciramo, Skandinavci to imaju. Uostalom, videli smo kako je Čukarički prošao, a on je dobra ekipa za naše uslove – otkriva Milošević. 

Strateg Partizana uporedio je Malatiju i Molde. 

Malatija je individualno jača od Moldea, i ne robuju organizovanosti. U Moldeu ima dva individualca oko kojih se sve vrti,

Najopasniji igrač je Ejkrem, špic Džejms. Moramo da pokrijemo prostor iza lopre, iako cemo i sutra najverovatnije imati veci posed lopte. Glavna karakeristika homogenost i timska igra, neke stvari rade po šablonu, to govori o tome koliko su uigrani – kaže Milošević. 

Milošević je otkrio i hoće li Partizan napasti od samog starta meča. 

Sigurno ćemo napasti, to je definitivno. Samo moramo da budemo jako dobro pokriveni u defanzivi. Oni kada osvoje loptu jako brzo je distribuiraju do polušpiceva i špiceva, to im je najveća prednost. Po logici stvari, igramo kod kuce i vršićmo pritisak od početka, ali i tokom celog meča.

Partizan će zbog kazne UEFA utakmicu sezone igrati pred praznim tribinama. 

– Već smo navilki da igramo bez publike, zato smo možda u presnosti u odnoau na Molde i bilo koju drugu ekipu u Evropi. Ali Molde je u Solunu izgubio sa 3:0, imali su problem sa navijačima Arisa i verovatno smo izgubili sa ovom kaznom. A izgubili smo i par stotina hiljada evra, a znate koliko nam novac treba. Veliku glupost smo napravili sa ovom kaznom – ističe Milošević. 

Naredna nedelja je presudna za sezonu Partizana. Crno-beli su zato tražili odlaganje utakmice protiv Radnika. 

– U narednih sedam dana rešavamo mnoga pitanja oko budućnosti kluba. Igrački, i finansijski… Zato sam saglasan sa ovim odlaganjem. Ne znam zbog čega moramo da se pravdamo zbog toga. Za dve godine se menja sistem takmičenja u Evropi i ukoliko naši klubovi ne ostvare dobre rezultate, bićemo u velikom problemu. NIje problem sama utakmica sa Radnikom. Nego potrošnja zbog puta. Morali bismo da odigramo ovu utakmicu sa Moldeom, pa pet sati da putujemo u Surdulicu, da odigramo utakmicu, pa put nazad. Onda avion i put u Norvešku, to je problem. Da se igralo u Beogradu, prvi bih se protivio odlaganju – rekao je Milošević. 

 

 

0
0

4 Komentara

  1. DA UPRAVA RADI NA STETU
    PARTIZANA. ZATVORITE JUG, SKLONITE VODJE SA JUGA
    I KIMIJA ,AKO VOLITE
    PARTIZAN. OVO JE JADNO.
    SAVO EVROPA NAM SE
    SMEJE !! SVE OTERATI.

    0
    0
    Odgovori
  2. SAVO VI IUPRAVA STE KRIVI
    ZA JAZNE. VI PUSTATE SA
    TRANSPARENTE ,BOMBE I DR. IMATE KAMERE, NIKO NIJE KAZNJEN. KO PUSTA
    BARABE NA TRIBINI. ODMAH
    JUG ZATVORITI. VODJE SA JUGA I KIMIJA NAJURITI. ONI
    SU MILIONIMA EVRA OSTETILI PARTIZAN. DOKLE
    BRE VISE. DRZAVO REAGUJ,
    JER NASA UPRAVA NEMA
    M**A. SRAMOTA BRE. NISTE
    PARTIZAN A VI CUTITE. MARS SVI U LEPU P***U M.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter