1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

MEDIJI IZ BERNA: Osveta Zvezdi za Šaćirija – plaše se ‘Delija’ i priželjkuju da se ponovi Dinamo (FOTO)

Objavljeno: 21.08.19 u 10:42

Na naslovnoj strani ‘Berner Cajtunga’ je i karikatura, koja pokazuje put do ‘zvezda’ za domaći tim.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Berna – Mirko Marković)

Neki mediji u Švajcarskoj su se bavili navijačima Crvene zvezde, na udaru se nalazio i direktor Zvezdan Terzić. Sve su povezivali sa nedolaskom Šaćirija u Beograd sa Liverpulom.

Ipak, danas lokalni mediji uglavnom donose analitički pogled na večerašnju utakmicu koja će se odigrati od 21 čas na stadionu ‘Švajcarska’. Potencirajući da se žuto-crni nalaze pred važnim ispitom za Ligu ššampiona i već su ‘otpisali’ šampiona Srbije.

Na naslovnici ‘Berner Cajtunga nalazi se karikatura koja pokazuje put domaćina do elitnog takmičenja uz poruku ‘neka Jang Bojs dotakne zvezde‘ uz nacrtanu crvenu zvezdu, što karakteriše simbol srpskog tima.

Trener Gerardo Seoane uglavnom se bavio taktikom svog tima i zahtevima koje ima pred okršaj sa ekipom iz Beograda.

– Moramo da igramo napadački i ofanzivno, da ne ostavljamo slobodan prostor i rivala zaustavimo u pokušaju da postignu pogodak. Važno je da držimo visok ritam i da budemo odgovorni, kako bi stekli prednost pred revanš – poručio je Soane.

Domaći tim priželjkuje 2018. godinu kada su preskočili Dinamo iz Zagreba, a zatim u grupi pobedili slavni Juventus.

Uglavnom, ‘Blik’ traži u svemu negativnost, stalno potencirajući Šaćirija i njegov nedolazak u Beograd. Ističu da Jang Bojs večeras treba da igra za njega i pobedom se ‘osveti’ srpskom šampionu. Potencijaju da su ‘Delije’ opasna grupa i da podrška neće izostati pošto se na tribinama očekuje oko 2000 navijača Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

  1. Za skidanje Zvezde sa simbola UEFA Lige, desni “pomagač“ moraće još malo da ugura nos u zadnjicu svog saigrača. Imajući u vidu da će mu i posle zafaliti oidista, angažovaćemo i Delije da mu uguraju još malo, ako treba više puta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter