8
Domaći fudbal

LUKA ĐORĐEVIĆ: Grobar sam do srži, mnogo bi bilo da Zvezda ponovo uđe u Ligu šampiona!

Objavljeno: 21.08.19 u 15:52

Crnogorski fudbaler Luka Đorđević dao je zanimljiv intervju ruskim medijima, dotakao se tamošnjeg fudbala, svog transfera u moskovsku Lokomotivu, ali i o svom navijačkom opredeljenju.

Luka ne krije da je navijač Partizana, istakao je da mu je kao malom brat usadio ljubav ka crno-belima, u razgovoru za ruski Čempionat govorio je i o prvom derbiju koji je gledao.

– U Crnoj Gori nema velikih klubova, pa svi uglavnom navijaju za Zvezdu i Partizan. Usvojio sam to od starijeg brata. Zvezda ima više navijača, a ja nisam želeo da budem kao svi ostali.

Istakao je da mu je prvo iskustvo ‘večitog derbija’ bilo nezaboravno.

– Bio sam šesti razred. Došao sam u školu jednog dana i moj drug, navijač Zvezde, rekao mi je: „Sutra je derbi, tata mi je rekao da ću ići„, na šta sam mu ja odgovorio:“Mm… super“. Posle sat vremena sam došao kući, rekao to svom tati, a on me je pozvao i kazao da će me voditi u Beograd. Još smo mi pobedili 3:2. Bio sam lud od sreće – istakao je Đorđević.

Ispričao je Luka i kako se proveo tog dana na utakmici…

– Nije mi bilo svejedno, pošto sam sedeo na istočnoj tribini. Posle utakmice, policija je razdvajala navijače Zvezde i Partizana, a desilo se da sam se ja našao među navijačima Zvezde koji nisu bili srećni zbog poraza. Srećom, nisam imao obeležja Partizana. Onda , čujem da me neko doziva: „Đorđeviću, Đorđeviću!“ Polako sam se okrenuo da vidim ko me zove, i vidim mog drugara iz razreda, zvezdaša. Dobacio mi je „ako im kažem za koga navijaš…“ Srećom nije rekao za koga navijam – rekao je Đorđević

Na pitanje da li bi voleo da vidi Zvezdu u Ligi šampiona rekao je…

– Neće proći. Dve godine zaredom u Ligi šampiona, to bi im bilo mnogo, poručio je fudbaler Lokomotive ruskim medijima. 

0
0

8 Komentara

  1. I ovo je profesionalni fudbaler. Da li je moguce da das ovakvu izjavu? Neces se ti fudbala naigrati nidje, moj djeticu!

    0
    0
    Odgovori
  2. …….Luka je prevaren, ovaj njegov menadzer Igor Gluscevic napricao svasta ruzno o Partizanu i decko mu poverovao, navikao menadzer da radi sa Djuricem, pa sad los Partizan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter