0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen

DUŠAN TADIĆ: U revanšu protiv APOEL-a moramo mnogo bolje

Objavljeno: 21.08.19 u 20:57

Srpski reprezentativac u redovima Ajaksa nije zadovoljan igrom svog tima u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Ajaks je sinoć gostovao na Kipru ekipi APOELA, za koju igraju srpski internacionalci Andrija Pavlović, Vujadin Savić i Uroš Matić i odigrao je utakmicu bez golova, što nije zadovoljilo ‘kopljanike’.

– Neophodno je da budemo znatno bolji u revanšu. Kiprani će ponovo postaviti kompaktnu defanzivu zonu ispred svog gola, i zato moramo naći način da je probijemo – izjavio je posle meča Dušan Tadić.

Ajaks je dominirao u meču u Nikoziji, imao 18 šuteva ka golu rivala, ali su mreže ostale mirne. Sve će biti u njegovim rukama i u revanšu na ‘Johan Krojf’ areni.

– Suviše smo lako gubili loptu. Poenta je u tome da moramo da budemo strpljivi kada je kod nas. Potrebno je da sa više smisla pravimo akcije, a kada ostanemo bez lopte, da odmah jurnemo u presing, kako bismo je što brže vratili. Hteo bih da kažem da je Onana dobro branio, a mi u polju se još uigravamo, i uveren sam da ćemo biti bolji iz meča u meč – zaključio je Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter