2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

ŠVAJCARSKI MEDIJI: Zvezdan Terzić – čovek koji je naterao Liverpul da ne vodi Šaćirija u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 20.08.19 u 20:43

Mediji u Švajcarskoj detaljno se bave utakmicom Jang Bojsa i Crvene zvezde

Poznati portal Blick posvetio je tekst direktoru Zvezde Zvezdanu Terziću. Odnosno ‘nesuglasicama’ sa Đerdanom Šaćirijem

Švajcarci u zaglavlju teksta objavljuju video ‘pakla’ iz Zvezdinog tunela, a potom  podsećaju da je odmah nakon žreba za grupnu fazu Lige šampiona u kojoj je Zvezda dobila Liverpul Terzić uputio poruku Đerdanu Šaćiriju Direktor Crvene zvezde tada je rekao ‘Mislim da će Šaćiri biti pod velikim psihološkim pritiskom. Zbog toga što zna odakle je, a Zvezda je simbol Srbije, a moraće da igra na ‘Marakani’, biće manji od makovog zrna‘ Navodi Blick u veb izdanju.

Medij se u nastavku teksta bavio početkom funkcionerske karijere Zvezdana Terzića koji je počeo u OFK Begrada, a potom i direktor Crvene zvezde.

Blik je potencirao da i Jang Bojs ima Albanca, ali da je sreća po Jang Bojs što je na pozajmici, a potom ističu da je Crvena zvezda u meču protiv Liverpula slavila sa 2:0, a da albanski fudbaler nije bio u sastavu.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

0
0

2 Komentara

  1. Valjda cigani neće ispasti cavulje da ne reaguju na provokacije. Ako ne budu reagovali na šiptarske provokacije odmah suknju da obuku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter