0
Fudbal

SUDBINA JE IMALA DRUGAČIJE PLANOVE: Hrvatski reprezentativac u futsalu poginuo usled pada sa motora

Objavljeno: 20.08.19 u 19:44

U saobraćajnoj nesreći između ponedeljak i utorak na predelu Batahovine u Dubrovniku smrtno je nastradao 19-godišnji Andro Zarač, perspektivni igrač dubrovačkog futsal kluba Skver.

Mladić je, upravljajući mopedom na izlazu iz Dubrovnika prema mestu Sustjepan izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo desno i udario u brdo. Pretpostavlja se da mu je pozlilo na povratku s turnira malog fudbala.

Zarač je putovao sa godinu dana mlađom devojkom. Oboje su pali na pod, a moped je nastavio nekontrolisano da se kreće. Andro je usled zadobivenih povreda na mestu poginuo, a njegova saputnica, hrvatska reprezentativka u košarci do 18 godina, lakše je povređena. Oboje su nosili zaštitne kacige.

Njegovo je telo prevezeno u odsek patologije dubrovačke opšte bolnice na obdukciju, gde će se utvrditi tačan uzrok njegove smrti.

 

-Taj motor nije često vozio, ali dobro se snalazio u saobraćaju. Ne može se ni posumnjati da je divljao na motoru jer ako je iko polako i oprezno vozio, onda je to bio Andro – rekao nam je jedan od Zaračevih klupskih kolega i prijatelja. 

 

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter