1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PALA JE ODLUKA: Najjače oružje sutra od starta u Milojevićevom arsenalu!

Objavljeno: 20.08.19 u 21:46

Trener Vladan Milojević je nakon poslednjih treninga procenio da u prvih 11 ima mesta za novajliju u prvom meču sa Jang Bojsom

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Berna – Mirko Marković)

Jaka kiša na savršenom veštaku pratila je poslednji trening Crvene zvezde na stadionu ‘Švajcarska‘ a podloga pored silnih padavina izgleda kao pista, spremna za ogršaj dva šampiona. Jang Bojs je navikao na veštačku podlogu, a to mu donosi blagu prednost i trenr Vladan Milojević je kako saznaje HotSport prelomio da napadne Švajcarce iz sve snage.

Pored činjenice da je odradio samo tri treninga Mateo Garsija će početi meč sa brojem 11 na jednom boku, a na drugom će se naći Aleksa Vukanović. Najavili smo da El Fardu Ben nije spreman i možda će dobiti priliku u finišu, najviše pola sata igre. Pored španca Kanjasa nova uloga je spremna u vezi za Mimrka Ivanića, a pozadi kao u Kopenhagenu igraće hladnokrvni Radovan Pankov. Ovde je glavna ‘zvezda’ Marko Marin od koga zavisi igra Crvene zvezde i ponovo se očekuju njegove precizne asistencije za Ričmonda Boaćija.

Na kraju deluje raspoloženo Milan Borjan, spreman je za dvoboj sa napadačima žuto-crnih kao poslednja rampa. Ulog je ogroman igra se za slavu, novac i uz podršku ‘Delija’ (njih preko 2000) put do elite treba da bude olakšan. Ipak, ovo je prva epizoda posle koje zvezdaši žele da se peva hit Dina MerlinaMoj je život Švicarska‘ i tačno je sve, osim lošeg vremenau ovoj zemlji sve deluje kao epizoda iz neke bajke.

Projektovan sastav: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić, Kanjas, Ivanić, Vukanović, Garsija, Marin, Boaći

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda ima grupu dobrih igrača ali sve mi ovo izgleda neozbiljno, ali sve u vezi sa timom je nekako sklepano na brzinu a očekivanja su ogromna! Pravi se medveđa usluga strancima koji nisu imali mogućnost da se uigraju, jer nisu trenirali sa timom. Očekujem da će stranci biti loši zbog neuigranosti a s obzirom da će Zvezda igrati neku od varijanti zglobnjaka, nisam baš neki optimista!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter