0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Ne znam zašto se stalno potenciraju naši navijači?! Boaći: Sa nama je trener pobednik!

Objavljeno: 20.08.19 u 19:04

Crvena zvezda je stigla u Bern gde će sutra odigrati prvi meč protiv Jang Bojsa u poslednjoj – plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Berna – Mirko Marković) 

Pred novinare su izašli napadač Ričmond Boaći i trener Vladan Milojević.

– Deo sam tima i nama je najvažnije da prođemo u Ligu šampiona, a nije bitno ko će da postigne pogodak, a imamo i trenera pobednika sa nama – počeo je Boaći.

Boaći se potom osvrnuo na utakmicu protiv Kopenhagena.

– Mislim da će biti mnogo teže nego u Danskoj pošto je pred nama poslednja prepreka u kvalifikacijama. Protivnik takođe ima iste ambicije kao i mi – rekao je Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda

Medijima se potom obratio i trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Očekuje nas jedna teška utakmica i znamo da smo došli do poslednje prepreke. Meni je bitno da igramo dobro i da imamo našu filozofiju. Nema dileme da je Jang Bojs jedna ozbiljna ekipa koja je prošle godine nastupala u Ligi šampiona. Jedino mi je važno da mi izađemo i odigramo prvo poluvreme kako treba, jer nas u Beogradu čeka drugo. Poštujemo šampiona Švajcarske, koji je dobar tim – ističe Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dotakao se trener Crvene zvezde i navijača, popularnih ‘Delija‘.

– Ne znam zašto se potenciraju naši navijači. Imali smo jedno od najboljih navijanja i osvojili smo prvo mesto u Ligi šampiona. Imamo verne i odane navijače i ima ih mnogo. Ne moraju da se brinu, oni će biti pobednici na tribinama. Ne znam zašto se stalno pominju Srbi, videli smo i druge navijače. Ovde treba da se priča samo o sportu. Drago nam je što nas navijači uvek podržavaju, sutra ćemo da izađemo i napravimo dobar rezultat – rekao je Milojević.

Milojević ističe da je ponovni plasman u grupnu fazu Lige šampiona velika inspiracija za Zvezdu.

Velika je inspiracija da ponovo uđemo u Ligu šampiona, ovde stadion izgleda sjajno. Mi se borimo za svkoj klub i želimo da budemo ponovo deo elite. Želimo da odigramo dobru utakmicu i da svi koji sutra izađu na teren treba da budu na nivou. Mi ovde predstavljamo naš klub i državu – poručio je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda
Milojević je uporedio Kopenhagen i Jang Bojs
 
– Mislim da je i Kopenhagen idealna ekipa. Nama je cilj bio da uđemo u jedno od evropskih takmičenja. Sada razmišljamo kako da se suprotsavimo Jang Bojsu, kada prođete dalje uvek dolaze teži rivali, a dovoljno govori o njihovom kvalitetu to što se takmiče tek od plej-ofa – zaključio je trener Zvezde 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter