13
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

TRI OPCIJE ZA NOVOG NAPADAČA: Partizanu u nuđen Afrikanac i dvojica povratnika!

Objavljeno: 19.08.19 u 20:54

Partizan je danas pravo niotkuda odlučio da proda napadača Ognjena Ožegovića. Brzo su se Partizanu otvorile tri opcije za novog napadača

‘Vatreni’ Ožegović kako su ga prozvali novinari iz Malatije zadovoljio je apetite norveškog Rozeborga, danas je napadač potpisao ugovor, a uskoro bi trebalo i zvanično da bude predstavljen. Menadžeri nisu gubili vreme već su iskoristili deficit u napadu crno-belih i ponudili svoje klijente.

Tri imena danas su se pominjala u Humskoj ulici kao moguća zamena za Ožegovića. Provereni fudbaler iz Obale Slonovače Sejdu Dumbija nekadašnji igrač CSKA iz Moskve, jedna je od opcija, a potom se u opticaju našlo ime napadača Marka Šćepovića. Fudbaler Videotona već dva puta je nosio dres Partizana, a treće ime koje je ponuđeno je takođe poznato navijačima Partizana. Reč je o Petru Škuletiću napadaču Monpeljea. Nema mnogo vremena Partizan da vaga odluku, jer se dvomeč sa Moldeom bliži. 

0
0

13 Komentara

  1. Dumbiju po svaku cenu prvo ina ogromno iskustvo drugo nije prestar trece slobodan je igrac za razliku od ove dvojice cetvrto igrao je sa tosicem.i natchom i opasno bi bio u kombinaciji sa assanom netreba da gube vreme dovesti coveka odma skuletic moze takodje a scepovica ni u ludilu nek ostane kod madjara to je moje misljenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dumbija! Centarfor od imena, ogromno iskustvo, nije bas ni prestar.A u pravu ste, forsirati malog Lakcevica.Ne mozemo se pouzdati i uci u sezonu samo saSadikom,hm!
    Scepovica ni slucajno. Skuletic je sila, ali Dumbija jebolji!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ni jednog od te trojice, ako već stvaramo ozbiljnu ekipu… za povecetak neka asano igra napadaca, sadiq rezerva, a na krila imamo fićka(neimara), Bambija, Lutovca(sanča) i Ivanovića(Malera tj. Milera), mada i ovaj mali Lakčević ima ozbiljan dribling tijelom, treba ga hranit minutima i biće brzo igrač za pravljenje razlike…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter