6
Fudbal

NEKADA SU BILI BLISKI: Navijači AEK-a žestoko izvređali Srbe i Partizan u novoj pesmi (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.19 u 12:27

Za mnoge iznenađenje, jer se svi sećamo ‘bratske’ podrške koju je AEK pružio 1999. godine tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije.

Kada je srpskom narodu bilo najteže, tokom 1999. godine, ekspedicija grčkog AEK-a stigla je u Humsku i odigrala prijateljsku utakmicu sa Partizanom uprkos tada vrlo intenzivnom bombardovanju Beograda i Srbije. Tada su se vijorile grčke i srpske zastave, a palile američke.

Međutim, ‘ljubav’ između dva kluba nestala je četiri godine kasnije kada je u okviru utakmice Lige šampiona između Partizana i Olimpika iz Marselja na tribini sa gostujućim navijačima bilo pristalica AEK-a, koji su u jako dobrim odnosima sa francuskim klubom.

Ipak, ni to nije opravdanje za teške i pogrdne reči koje su upućene Srbima i Partizanu u novoj pesmi navijača atinskog kluba.

U njoj su korišćene svakojake psovke na račun nekadašnjih prijatelja, a sve zbog aktuelnog ‘rata’ između AEK-a i PAOK-a iz Soluna, čiji su navijači tradicionalno u odličnim odnosima sa crno-belim pristalicama.

1
0

6 Komentara

  1. PARTIZAN JEDINI KRIVAC
    STO SADI TIKVE SA ARISOM I
    AEKOM. SAMO PAOK I PAO.
    GAZDA PANATINAIKOSA
    ISKRENO VOLI PARTIZAN.
    ON ZELI I DA ULAZE U K. K. P

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter