Švajcarski mediji prethodnih dana dosta pišu o odluci čelnika Jang Bojsa da zabrani prodaju karata navijačima Crvene zvezde u meri u kojoj bi oni to želeli.

Iz redova švajcarskog šampiona svesni su da bi zvezdaši izvršili invaziju na Bern, baš kao što su i na Salzburg prošle godine, kada su proslavili prvi ikada plasman svog tima u Ligu šampiona.


Da bi to sprečili, zabranili su otvorenu prodaju karata, a Zvezdi dali onoliko koliko joj po pravilima UEFA pripada. Čak i više od toga, tvrdi portparol ‘mladih momaka’ Albert Staudenman.

– Pravila UEFA navode da gostujućem timu pripada pet odsto od ukupnog kapaciteta stadiona. Mi smo im dali i više od toga! Zvezda je dobila šest odsto ulaznica – rekao je Staudenman.

Prema očekivanjima, stadion će biti pun, a iz švajcarskog kluba su poručili i koliko je do sada prodato karata.

– Dali smo dovoljno vremena našim navijačima za kupovinu ulaznica. Do petka smo prodali 24.000 karata. Ne razumem čemu uopšte ovolika priča o ulaznicama. Radimo sve isto kao i ostali evropski klubovi. Kao i Crvena zvezda – poručili su iz Berna.

Nema sumnje da će zvezdaši širom Švajcarske, ali i iz Srbije i ostalih delova Evrope učiniti sve da nađu parče hartije koje bi im omogućilo prisustvo na utakmici koja se igra u sredu od 21 sat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on