0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Kostić kreirao pobedu Ajntrahta, minimalac protiv Hofenfajma (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.19 u 17:31

Ajntraht iz Frankfurta koji navijači u Srbiji prate sa posebnom pažnjom sezonu je počeo pobedom 1:0 nad ekipom Hofenhajma.

U ne toliko sadržajnoj utakmici Ajntraht je igrao taman koliko je bilo dovoljno da upiše prvu pobedu u sezoni. Ponovo jedna od centralnih figura bio je igrač iz Srbije.

Navijači se još nisu smestili na svoja mesta, a domaći tim je već poveo. Filip Kostić je nakon skraćenog kornera odlično proigrao Štopera Hinteregera, koji je ostao zaboravljen od strane odbrambenih igrača oprobao je volej udarac i plasirao loptu iza leđa Baumana.

Tri minuta kasnije Ante Rebić je primio odličnu loptu u šesnaestercu, raspalio je udarac, ali mu je u poslednjem trenutku neko od defanzivaca blokirao udarac i sprečio već viđeni pogodak. U 28. minutu uzvratio je talentovani Robert Skov, oprobao je udarac, a lopta je završila pored gola. Samo minut kasnije udarac je oprobao i Filip Kostić. Raspalio je projektil sa velike udaljenosti, a lopta je otišla tik uz stativu.

Igrao se 37. minut raspoložen za igru danas bio je Kostić, uspeo je da predribla dvojicu defanzivaca, ušao je u šesnaesterac, golman gostiju bio je na visini zadatka. U 41. minutu umalo je Hofenhajm kaznio promašaje domaćina, Denis Gejger je oprobao udarac, uspešno je poslao loptu iza leđa čuvara mreže Ajntrahta, ali je nakon pregledanog VAR snimka Danijel Sajbert pokazao da je bio ofsajd.

Dosta je pao ritam u drugom poluvremenu, imali su domaći igrači više lopte u svom posedu i prilika da oprobaju udarac, međutim, nisu bili blizu da ponovo ugroze gol gostiju, te će se zadovoljiti minimalcem.

BUNDESLIGA 

BUNDESLIGA Tabela 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter