8
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘BOMBA’ NA ‘MARAKANI’: Terzić objavio velike vesti – Argentinac potpisao za Crvenu zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 18.08.19 u 13:18

Uspeli su na stadionu ‘Rajko Mitić’ da nagovore argentinskog fudbalera Mateu Garsiju da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.

Crvena zvezda je danas dobila novo pojačanje pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa. Transfer će iznositi 1.800.000 evra.

Iako ga je želeo Olimpijakos, predstavnik Las Palmasa Branko Milovanović i čelnici Zvezde uspeli su da se dogovore sa igračem. Garsija je rođen 1996. godine, a igra na poziciji krila.

– Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost – kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Garsija će moći da bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

8 Komentara

  1. normalno, da drzavni projekat krije kolika mu je plata. fudbaler i njegov menadzer su lomili doktora i druzinu iz uprave sve do zore i slomili. ovaj momak ce imati ravno milionce godisnje, i obara rekord u to pogledu u nasem fudbalu. zvezda platila vise od grka. ima se moze se budzet ove godine 2019/20 ide preko 60 mil.evra, a ti blentavi narode malo razmisli odakle toliki novci?!

    0
    0
    Odgovori
    • Suma je bas bio popularan sirom Engleske,Spanije,Nemacke,Italije …. mnogo jaka faca.Tako ste i prosli.Ovo je mlad i talentovan igrac koji sigurno moze da napreduje i donese Zvezdi i igracku i finansijsku dobit.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter