7
Domaći fudbal

HOTSPORT NA LICU MESTA: Argentinac stigao na Marakanu, pregovori u toku (FOTO)

Objavljeno: 17.08.19 u 12:35

Ono što je HotSport prvi najavio dobija svoj epilog. Fudbaler je stigao na pregovore.

Mateo Garsija stigao je u Beograd na pregovore sa šampionom Srbije Crvenom zvezdom. On se trenutno nalazi na stadionu ‘Rajko Mitić’. Garsija je u Beograd došao u društvu direktora Las Palmasa Branka Milovanovića. Dok je u čitavom poslu posredovao menadžer Zoran Stojadinović

Klubovi su se dogovorili oko obeštećenja. Crvena zvezda će platiti 1.8 miliona evra za Garsiju, dok igraču preostaje da se sa klubom dogovori oko ličnih uslova. Konačan epilog nas očekuje u narednim satima, nakon čega će, ukoliko pregovori budu uspešno obavljeni uslediti zvanično predstavljanje igrača.

0
0

7 Komentara

  1. Pa za vreme Tadica sigurno Partizan nije imao ovakav budzet.Tadic je blokirao izgradnju stadiona Partizana preko skupstine grada zato sto je Miskovic na Autokomandi trebao da gradi Delta Planet.Pri tom isti taj Tadic doveo je Zvezdi Gasprom.Opet zvezdaske price iz kafana o Tadicu.Partizan je tada uzimao titule Zvezdi u direktnim duelima,tacnije tri titule i to sa Babovicem,Rnicem,Lolom Smiljanicem i ostalima.To je igracki kadar Partizana bio,a pogledajte sada Zvezdu????To niko vise ne zna kolko igraca Zvezda ima na spisku.Klasicna drzavna Alajbegova slama!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. A Suma??????Navijaci Zvezde i dalje postavljaju pitanje odakle Partizanu 1,6 miliona evra za Sumu,a Zvezda dovela trideset Suma.Platila Jirku i Melega milion evra i poslala na pozajmnicu…hahahahaha.Agro banka koja je u stecaju oprostila 17 miliona evra dug,a Marfin banka 5,5 miliona???????????Rezimski klub,ma neeeeeeeee…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter