0
Domaći fudbal

RADNIK PRED GOSTOVANJE INĐIJI: Iza nas je teška nedelja, podigli smo ekipu

Objavljeno: 16.08.19 u 14:50

Predstojeće, peto kolo Super lige Srbije Radnik odigrava u Inđiji sa tamošnjim istoimenim superligašem.

Pred ovu utakmicu održana je pres konferencija na temu očekivanja od ovog susreta, a konferenciji su prisustvovali šef stručnog štaba Radnika, Slaviša Božičić i kapiten Dušan Stevanović.

– Iza nas je jedna teška psihološka nedelja nakon poraza koji nije realan u odnosu na kvalitet ovih naših momaka i igara koje smo u prehodna tri kola prikazali. Sigurno da nas je to poremetilo u našim planovima, međutim, ovo su sjajni momci. Jedna sjajna ekipa i uspeli smo da atmosferu u timu podignemo na odličan nivo kroz trenažni proces ove nedelje i siguran sam da u Inđiju idemo sa jednom pozitivnom energijom – kaže trener Božičić i dodaje:

– Igramo protov jedne ekipe koja već duže vreme igra zajedno, trener koji vodi tim radi to već treću godinu – veoma uigran protivnik koji zna šta radi, pogotovu na svom terenu, međutim, to nas neće poremetiti. Imamo svoje planove, imamo svoje ciljeve. Najbitnije je da su igrači ponovo na jednom visokom nivou kao s početka prvenstva i što se tiče psihičkog stanja i što se tiče trenažnog procesa. Očekujemo jednu izuzetno tešku i kvalitetnu utakmicu, ali nadam se da ćemo na kraju te utakmice biti apsolutno zadovoljniji.

Optimističan je i kapiten Radnika, Dušan Stevanović:

– Očekuje nas jedna vrlo teška utakmica, ali mi kao i u svako kolo ulazimo sa ciljem da pobedimo. Ako budemo poštovali sve uradjeno u nedelji za nama u okviru treninga i priprema, verujem da ćemo se kući vratiti sa svim bodovima.

Kada je reč o igračkom kadru za ovaj meč, Božičić napominje da je zdravstveni bilten umnogome bolji od prošlonedeljnog: u igru se vraćaju Danoski, Đorđević i Makarić.

Utakmica Inđija – Radnik igra se na stadionu FK Inđija u subotu 17.avgusta a početak susreta zakazan je za 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter