3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘NEKA BUDE DA SAM SREĆNIK’: Milojević prokomentarisao prolaz Partizana, govorio i o Kopenhagenu…

Objavljeno: 16.08.19 u 14:30

Crvena zvezda sutra od 20 časova ponovo se vraća na domaći kolosek, jer igra protiv Spartaka u Subotici u 5. kolu Superlige Srbije.

Posle velike pobede protiv Kopenhagena i plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda će igrati protiv Spartaka i taj meč najavio je šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

– Vraćamo se obavezama u Superligi, idemo u Suboticu. Uvek nezgodno gostovanje. Spartak ima dobru ekipu, kao klub je iznedrio veliki broj kvalitetnih fudbalera. U pitanju je ekipa koja gaji ofanzivan fudbal. Imaju svoju folozofiju od koje ne odustaju. Trener Gaćinović želi da se nadigrava sa protivnikom i ove godine će sigurno imati dobar učinak u domaćem prvenstvu. Mi smo fokusirani na Superligu. Ko god bude zaigrao u Subotici, dužan je da pruži maksimum. Prioritet nam je šampionat i odbrana titule – rekao je Milojević.

Još jednom se kratko osvrnuo na meč sa Kopenhagenom i mišljenje dela javnosti da ‘ima puno sreće u evropskim utakmicama’.

– Što se tiče Kopenhagena, to su trenuci koji su lepi i nezaboravni, ali morate da razmišljate o narednoj utakmici. Nemamo vremena da se radujemo i okrećemo se novim izazovima.

– Neka ostane da sam srećnik, to se privlači vidim kod nas ovih dana. Neka ostane tako, da je sve sreća bila i Liverpul i sve drugo. Niko od davnina nije objasnio šta je sreća, zapravo. Ja sam samo običan čovek koji želi da svoj posao radi najbolje što može. Eto, ako će to neke da posebno zadovolji, neka im bude da sam srećnik.

– Momci zaslužuju sve pohvale, izuzetno iscrpljujuća utakmica. Velike su emocije. Došlo je do pražnjenja. Sad bi trebalo napuniti baterije. Oni su svesni da igramo na tri koloseka. Taj karakter koji su pokazali u Kopenhagenu, pogotovo u produžecima i penal seriji – svaka im čast. Oni su fudbaleri Crvene zvezde i dobro znaju šta to nosi i koje su im obaveze.

Trava je bila loša na stadionu ‘Parken arena’.

– Možda je teren malo više pomogao nama nego igračima Kopenhagena. Slažem se da nije bio dobar, ali mi ne bi trebalo time da se bavimo. I naš teren je bio loš protiv Krasnodara, setićete se. Sad imamo zaista odlične terene, to je veći motiv igračima, uskraćuju se povrede – rekao je Milojević i dodao da je ‘izgrdio’ igrače koji su promašili penale.

Milojević je prokomentarisao i uspeh Partizana i plasman u plej-of za Ligu Evrope.

– Dobro je za srpski fudbal što je i Partizan prošao u narednu rundu. Podržaću Savu Miloševića, koji je to potvrdio i u našem slučaju – izjavio je Milojević.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter