2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JASNI POTEZI: Sledi prodaja Bena i ulaganje u kupovinu ‘džokera’ za Jang Bojs

Objavljeno: 16.08.19 u 10:35

Očekuje se da rasplet sa Las Palmasom bude uspešan pored ponuda i drugih klubova.

Pokušava Crvena zvezda već sedam dana da dogovori prelazak Matea Garsije (22) iz Las Palmasa, a konačan rasplet je na pomolu i kako saznaje HotSport u toku dana trebalo bi da se stavi tačka.

Argentinac je prošle sezone igrao dobro za Aris i zapao je za oko Olimpijakosu, mada je blizu da se zaokruži angažman sa šampionom Srbije.

Razlika u ponudama nije velika, ali Garsija od starta trebalo bi da u Zvezdi bude deo startne postave i debituje protiv Jang Bojsa u Bernu.

Njegova forma je solidna pošto je odigrao niz pripremnih utakmica za žuto-plave, a što se tiče ličnog ugovora dobiće ekstra platu. Crveno-beli su u blagoj prednosti ako ne dođe do obrta i uložiće novac od prodaje El Fardu Bena u Saudijsku Arabiju.

Možda posao bude završen u naredna dva dana sa Al Fatihom, koji je spreman da za obeštećenje izdvoji dva miliona evra i da u trci pobede Konju. Potezi su jasni kao u šahu.

0
0

2 Komentara

  1. Sta je ovde jasno? Za utakmicu sezone i miliona dovodis nepoznatog igraca koji ne poznaje ekipu, neuigran sa ostatkom, pitanje kakvog kvaliteta!!! Ovakve poteze ne vuku ozbiljni timovi, a ovakve textove mogu da pisu samo Terzicevi novinari.

    0
    0
    Odgovori
    • Jasno je da Zvezda nema krilo,a da je Ben van forme skroz,pa logican potez je dovodjene skautiranog igrace sad kad se skupilo para za istog i kad se obezbedila evropa da zeli da predaje kod nas.Pa ako odmah bude od koristi super,a ako ne imamo ga za grupnu fazu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter