0
Domaći fudbal

TRI OPCIJE ZA ZVEZDU PRED JB: HS najavio belgijskog mađioničara, Varda skup, Jalo u magli…

Objavljeno: 15.08.19 u 09:00

Sportski sektor Crvene zvezde ubrzano radi na dovođenju brzonogog krilnog napadača, opcije su tri.

Prošla je Crvena zvezda ekipu Kopenhagena i plasirala se u plej-of za Ligu šampiona. Vremena za slavlje nema, jer već u subotu crveno-bele čeka prvo gostovanje u Superligi Srbije, a potom i put u Bern na dvoboj sa Jang Bojsom.

Cilj uprave kluba je da do dvomeča sa šampionom Švajcarske dovede ‘bomba’ pojačanje i popuni deo tima koji je do sada bio najtanji, a to su krila. Traži se brzonogo rešenje, a opcije su tri.

Prvu je HotSport već najavio, a reč je o Džordanu Botaki. Krilnom napadaču (26) Sent Trudena koji je dobrim partijama u Belgiji čak zaslužio kapitensku traku. Prošle sezone je za žuto-plave odigrao 43 utakmice, postigao je devet golova i tri puta je asistirao. Problem je obeštećenje koje nije ispod milion i po evra.

Realno rešenje je i Amr Varda iz PAOK-a koji nije u planovima grčkog tima. On je prošle sezone igrao na pozajmici u Atromitosu i na 36 utakmica je postigao tri gola i tri puta je asistirao. Krasi ga brzina. Po nekim informacijama PAOK nije spreman da proda Egipćanina za male pare, ali jeste da se nađe model otkupa pola ugovora ili pozajmice.

Treće rešenje bio je Lamin Jalo iz Salernitane. Reč je o 26-godišnjem krilnom napadaču iz Gambije koji je prošle sezone u Seriji B odigrao 35 utakmica, postigao je šest golova i četiri puta je asistirao. Ipak, kako saznaje HotSport, on za sada nije realna opcija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter