9
Domaći fudbal

TOŠIĆ: Uspeli smo da prođemo dalje, a to je bio cilj! Miletić: Samo mi možemo da primimo gol u 5. minutu i izdržimo do kraja

Objavljeno: 15.08.19 u 23:01

Partizan je savladao Malatiju i plasirao se u narednu rundu kvalifikacija

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Malatije – Stefan Smuđa)

Zoran Tošić je posle meča analizirao dešavanja za srpske novinare.

– Došli smo sa jednim ciljem, a to je da se plasiramo u narednu rundu kvalifikacija. Ostvarili smo ga, to je najbitnije. Igrali smo protiv ekipe koja je bila petoplasirana u jednom ozbiljnom šampionatu. Sigurno je da nije lako, uspeli smo na kraju da se odbranimo i prođemo dalje, a to je bio naš glavni cilj – počeo je vezista Partizana.

Vezista se potom osvrnuo na rano primljeni pogodak.

– Imali smo u planu da pokušamo prvi da postignemo gol, kako bismo meč uveli u tok koji nama odgovara. Morali smo drugačije i opreznije da delujemo. Opet, sigurno je da igra nije bila kako smo navikli navijače. Bila je teška i ozbiljna. Nisu ni oni imali ozbiljne šanse, gledajući dvomeč, pokazali smo više i zasluženo prošli – ističe Tošić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ali FIRE 🔥 OŽEGOVIĆ! Top! 🌪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

O narednom protivniku.

Sačekaćemo kraj, siguran sam da nijedna ekipa nije na nivou Malatije, moraćemo da se potrudimo da bismo ušli u Ligu Evrope – poručio je Tošić.

Na njegove reči nadovezao se Nemanja R. Miletić.

– Znali smo da će biti teško. Nesrećno smo primili rani gol u najgorem trenutku. Ušli smo u meč bojažljivo, a to nismo smeli. To možemo samo mi, da primimo gol u 5. minutu i da izdržimo do kraja. Bog nas je nagradio, imali smo i mi svoje šanse, ali mislim da smo zasluženo prošli – počeo je Miletić.

O tome šta mu je posle primljenog gola bilo u glavi rekao je…

– Svakako sam mislio da moramo da postignemo gol, jer jedan gol bi nas vodio dalje. Dobro su se branili, bila je fenomenalna atmosfera i prava evropska utakmica. Izdržali smo muški, imamo sedam dana da se pripremimo za narednu evropsku utakmicu – rekao je Miletić.

Znali smo da će igrati ofanzivnije, morali su da jure rezultat. Sami sebi smo dali gol, bila je greška, dešava se. Pokazali smo da smo tim i zasluženo smo prošli dalje – zaključak je Miletića.

 

FOTO: FK Partizan

0
0

9 Komentara

  1. Idi u penziju druze i vodi tamo predsednika kluba i vazuru da vas vise ne vidim, gadimi se sve ovo a da i predsednika drzave povedite

    0
    0
    Odgovori
    • Komentari samih kompleksaša i neostvarenih zavidnih teletabisa.Tako reaguje čovjek koji u životu ništa nije stvorio i obične lencuge.

      0
      0
      Odgovori
    • Komentari samih kompleksaša i neostvarenih zavidnih teletabisa.Tako reaguje čovjek koji u životu ništa nije stvorio i obične lencuge.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter