3
Domaći fudbal

PIROVA POBEDA: Ko gubi, ima prava da se ljuti ali… Navijači Malatije bacali baklje u teren (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.19 u 21:14

Partizan je možda doživeo i najslađi poraz u poslednjih nekoliko godina.

(Od specijalnog izveštača HotSporta sa Malatija Arene – Stefan Smuđa)

Crno-beli su poraženi minimalnim rezultatom 1:0 od Malatije u Turskoj, a kapitalnu prednost stekli su u Beogradu gde su slavili sa 3:1. Odmah nakon meča deo reflektora na stadionu je pogašen.

Dok su sa tribine gde su bili smešteni okoreli navijači Malatije krenuli da lete predmeti i baklje. To ipak nije sprečilo crno-bele da sa svojim vernim ‘Grobarima’ proslave večerašnju pobedu, propraćenu zvižducima domaćih navijača.

0
0

3 Komentara

  1. sta je Malatija, ne dadoste 4 gola Partizanu, cccc, vreme je da se i vama pokaze ko jee bolji, jeste Partizan izgubio, ali je u prvoj resio pitanje pobednika, a ne ko zvezda, penal serija, na jedvite jade, sad ispadaju od jang boysa, veoma moguce, partizan je pokazao da je bolji, bez obzira na poraz, premor stigne A I FALE POJACANJA. BISERNI VAZURO FRIZURO, POJACANJA, dovedite vise onog izraelca, isprsite se,ili se gubite sa mesta za koje niste, vama je domet, sumarstvo ili domari u humskoj, trio VVV, konkurisite za sumare ili domare, birajte, to je nivo vaseg mozganja, zato i kaskamo u ligi i evropi.

    0
    0
    Odgovori
  2. BRAVO ZA PROLAZ. SVE
    CESTITKE. ALI IGRA NIKAKVA.
    SAVO OVO JE BRUKA OD IGRE. DOVEDI TRENERA. TI
    I VAZURA STE NAJSLABIJE
    KARIKE. BUDI MENADZER ZA DOVODJENJE IGRACA, ALI
    PRVO DOVEDI TRENERA.
    IGRA SRAMOTNA, MA NIJE
    BILO NIKAKVE IGRE. DECA
    IZ NEKE ULICE BI BOLJE
    ODIGRALI. PARTIZAN NIJE
    POLIGON ZA OBUKU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter