0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Piksijev Gvangžu poražen sa devetoricom, dosuđena tri penala domaćinu, Tošić crveneo!!

Objavljeno: 14.08.19 u 15:50

U 24. kolu Superlige Kine danas su odigrane tri utakmice, uzbudljivo je bilo na svim terenima.
Fenjeraš Peking Rene i dalje ne zna za pobedu, ovoga puta slavio je Hebei, koji je pobedom uspeo da izađe iz opasne zone. U drugom meču je branilac titule Šangaj SIPG uspeo ubedljivo da savlada Tjanjin Tedu. Draganu Stojkoviću baš ne ide ove godine u Kini. Doživeo je novi poraz, a Duško Tošić je morao ranije da napusti teren, pored toga protivničkoj ekipi dosuđeno je tri penala. 

Peking Rene – Hebei 1:2

Fudbaleri Pekinga I dalje ne znaju za pobedu. Iako su prvi poveli u večerašnjem meču, dozvolili su gostima da se vrate u meč i preokrenu. Fernandez je nakon kornera u 27. minutu i greške fudbalera gostiju došao u priliku i sa pet metara doneo je vođstvo Pekingu. Pet minuta kasnije imali su gosti korner, a nakon njega nesmotreno je reagovao fudbaler domaćeg tima, a najstrožu kaznu izveo je Laveci. Žušeng je iskoristio odlično dodavanje po zemlji u 79. minutu da donese potpuni preokret ekipi Hebeija.

Šangaj SIPG – Tjanjin Teda 5:1

Odlično je Arnautović proigrao Lu Venjuna u 10. minutu, a napadač Šangaja bio je usamljen i doneo je vođstvo svom timu. Mirahmetjan je u 18. minutu našao prostora u šesnaestercu Šangaja, proigrao je Vagnera, a on glavom poravnava rezultat. Drugo poluvreme počelo je golom Arnautovića u 48. minutu Austrijanac je primio loptu na sedamnaest metara od gola, okrenuo se i preciznim projektilom vratio domaćina u vođstvo. Nakon akcije u 72. minutu Li Šenglong je došao do lopte na šest metara od gola gostiju imao je lak zadatak i povisio na 3:1. Akmetov je poslao nisku loptu u 85. minutu kroz peterac a Čai Huikang se najbolje snašao za 4:1. Oskar je u 90. minutu pronašao usamljenog Akmedova koji je prelepim lobom savladao golmana Tjanina za konačnih 5:1.

Šenžen – Guangžu RF 4:0

Imao je gost dobru igru i prilike u prvom poluvremenu, a onda je nakon prekršaja za penal isključen Jiang Jihong, a Sousa je u 45. minutu sa bele tačke doneo prednost domaćinu. Drugo poluvreme nastavilo se dominacijom domaćeg sastava. Novi penal imali su igrači Šenžena u 54. minutu, izveo ga je nekadašnji igrač Vojvodine Džon Meri koji je povisio na 2:0. Igrao se 69. minut kada je zbog drugog žutog kartona ‘crveneo’ Duško Tošić, a Presiado je imao novu šansu da uveća prednost sa bele tačke u 72. minutu, ali je golman gostiju bio na visini zadatka u toj situaciji. Gan Čao je postigao gol u 90. minutu, a konačnih 4:0 postavio je Sousa koji se najbolje snašao nakon kornera u 94. minutu.

SUPERLIGA KINE, 23. KOLO:

Utorak:

Đangsu Suning – Henan Žijanje 3:0 (0:0)
(Eder 47, Tekšeira 66 penal, Pengfei 80)

Sreda:

Peking Rene – Hebei 1:2 (1:1)
(Fernandez 27 – Laveci 32, Dong Žušeng 79)

Šangaj SIPG – Tijancin Teda 5:1 (1:1)
(Lu Venjun 10, Arnautović 48, Li Šenlong 72, Čai Hukang 85, Akmedov 90 – Vagner 18)

Šenžen – Guangžu R&F
(Sousa 45 pen, 90+4, Meri 54 pen , Gan Čao 90)

Četvrtak:

13.35 Dalijan Jifang – Peking Guan
13.35 Guangžu – Čongking
13.35 Tijancin Tanhai – Šangaj Šenhua
13.35 Vuhan Žal – Šangdong Lueng

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter