0
Evrokupovi

FOTO: YouTube/Printscreen

SUPERKUP EVROPE: Liverpulu prvi trofej u sezoni posle penal ruleta, pričaće se o ženi sa pištaljkom (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.19 u 23:55

Liverpul je u Istanbulu osvojio Superkup Evrope, pošto je pobedio Čelsi sa 5:4 na penale, posle 2:2 u regularnom delu meča.

Šampion Lige šampiona pobedio je osvajača Lige Evrope i osvojio svoj prvi trofej u sezoni. Liverpul je bio bolji od Čelsija 7:6 u ukupnom rezultatu. Ipak, u centru pažnje je bila žena sa pištaljkom Stefani Frapar koja je imala nekoliko čudnih odluka…

Liverpul je prvi zapretio preko Salaha u 16. minutu, ali je Arizabalaga bio na mestu. Samo šest minuta kasnije uzvratio je Pedro, ali je šutirao preko gola. Čelsi je poveo u 36.minutu, Pulišić je sjajno uposlio Žirua, a ovaj pogodio 1:0.

‘Plavci’ su postigli još jedan gol preko Pedra u 41. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda. Klop nije više imao šta da čeka, te je u drugom poluvremenu uveo Firmina, a ovaj mu vratio u 48. minutu kada je asistirao Maneu za izjednačenje.

Liverpul je preuzeo igru u svoje ruke, ređao je šanse preko Fabinja, Salaha i Van Dajka, ali je Arizabalaga ostao nesavladan. Čelsi je do 90. minuta postigao još jedan golp preko mladog Muna, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajda.

Početak produžetaka nam je doneo gol. Igrao se 95. minut kada su Mane i Firmino odigrali sjajan dupli pas, a Senegalac ponovo bio precizan 2:1. Čelsi je do izjednačenja 2:2 stigao u 101. minutu kada je iz sumnjivog penala precizan bio Žoržinjo.

Usledio je penal rulet, a odlučujuća je bila peta serija u kojoj je Salah pogodio za Liverpul, dok je šut Abrahama odbranio Adrian.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter