4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIJE MOGAO VIŠE: Poznato zbog čega je Rodić morao van terena na poluvremenu!

Objavljeno: 14.08.19 u 11:44

Defanzivac nije želeo da odustane, ali nije imao snage da nastavi borbu sa Dancima

Nije hteo da odustane Milan Rodić od nastupa u Kopenhagenu i ostavi drugove. Na svoju odgovornost je izašao na teren. Nije mogao da izdrži više od poluvremena, a kako HotSport saznaje razlog je virus koji je pokosio standardnog defanzivca Crvene zvezde. U ponedeljak tokom noći levi bek je povraćao i imao dijareu, tako da je morao da primi čak dve infuzije, što mu je malo pomoglo da smogne snage i nastupi od starta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ipak, jasno je da nije bio spreman da izdrži i svakako da je Rodić pored velikog problema još jednom pokazao ljubav prema klubu i odanost ekipi i svakako mu nije bilo lako da isprati ‘penal-rulet’.

Njegovu ulogu preuzeo je Brazilac Žander, a sada sledi povratak na domaći kolosek i gostovanje Spartaku iz Subotice koje će zbog oporavka verovatno propustiti Rodić. On će sačekati megdan u Švajcarskoj za povratak na teren.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Žander je bio igrač odluke. Tri žuta kartona su napravljena nad njim, od toga 2 za crveni jednog igrača Kopenhagena. Da Danac nije isključen, u 11. penal seriji ne bi imao ko da puca penal za Zvezdu, a za njih bi imao, pa bi Zveza ispala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter