0
Domaći fudbal

Saša Đorđević / Radnički Niš

KRUNIĆ: U ekipi previše znalaca, nedovoljno boraca! Koković: Ponosan sam na moje igrače

Objavljeno: 11.08.19 u 09:26

Fudbaleri Radničkog slavili su u meču 4. kola Superlige Srbije protiv Voždovca sa 2:1.

Dosta uzbudljiva završnica meča pripala je Radničkom, koji je zahvaljujući odličnom golmanu Nikoli Petroviću na kraju odneo čitav plen. Čuvar mreže Nišlija u završnici meča ‘skinuo’ je penal Nišiću. Nakon meča treneri ekipa izneli su svoje viđenje.

– Jako teška utakmica i želim da čestitam i jednoj i drugoj ekipi. Mislim da smo i mi i oni u ovom momentu dali ono što možemo. Nisam zadovoljan kako smo trčali večeras i mislim da je ta fizička sprema naš problem, jer ne možemo da odgovorimo na sve zadatke koje imamo u toku utakmice. Danas smo imali sreće da Voždovac u finišu ne iskoristi penal, pa smo osvojili tri važna boda, ali i sada i pre sedam dana protiv Javora smo fizički loše izgedali i to će morati da se popravi. Bilo je teško vreme, mučili smo se u pojedinim fazama meča, ali ponovo ponavljam das u igrači dali sve ono što trenutno mogu. Treba nam više agresije, čvrstine i moći da bi bili na nivou na kojem želimo. Čini mi se da u ekipi imamo previše znalaca, a malo onih fajtera koji će da rade i trče za njih. To će u narednom periodu morati da se poboljša, možda i dovođenjem još jednog fudbalera sredine terena – rekao je Simo Krunić na konferenciji za medije.

Trener gostiju Radomir Koković bio je zadovoljan zalaganjem svoje ekipe.

-Veliko je zadovljstvo igrati u ovom gradu i gostovati Radničkom u jednoj takmičarskoj utakmici. To je klub sa velikom tradicijom, sa ljudima koji ga vole i sa divnom publikom koja ga bodri. Čestitam kolegi Kruniću i igračima Radničkog na pobedi. Mi smo došli u Nišu teškoj situaciji. Desetkovani smo povredama i virusima i nismo igrali u najjačem sastavu. Ali, bili smo hrabri, igrali smo dobro i ja sam ponosan na moje igrače. Ispoštovali su sve principe igre koji su od njih traženi. Ovo je neugodan poraz za nas, jer smatram da smo igrom zaslužili malo više od poraza. Ali takav je sport, mi smo promašili taj penal i moramo da idemo dalje. Tek je četvrto kolo i mislim da smo na pravom putu – ističe Koković.

FOTO: Saša Đorđević / Radnički Niš

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter