5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HS SAZNAJE: Zvezda prodaje napadača, posle Kopenhagena pada odluka, stiže inostrana zamena!

Objavljeno: 11.08.19 u 14:20

Crvena zvezda uskoro bi mogla da napravi novi izlazni transfer, čeka se samo epilog utakmice sa Kopenhagenom.

Crvena zvezda mogla bi uskoro da proda napadača Bena, a interesovanje su pokazala dva kluba. Kako HotSport saznaje Al Fatih je spreman da ponudi dva miliona evra kako bi u svoje redove doveli El Fardu Bena.

Šansu iz prikrajka vrema i Konjaspor, ali čini se da su Arapi konkretniji i bliži potpisu Zvezdinog napadača. Ipak, crveno-beli neće brzopleto doneti odluku. Čeka se epilog utakmice sa Kopenhagenom, a onda će uprava crveno-belih doneti odluku koja je u interesu kluba. U slučaju prodaje Bena u planu je dovođenje igrača iz inostranstva koji bi nastavio njegovim stopama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zvezda odlična.Kopenhagen izjednačio iz sumnjivog penala!Portugalski sudija izludeo ‘Delije’

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Znači nije trebao da se prodaje kada je ponuda bila tri miliona evra obeštećenje a sada će se pristati na dva miliona obeštećenja. Svaka čast.

    0
    0
    Odgovori
  2. A, kako je tek igrao u grupnoj fazi LŠ! O tome niko ništa ne kazuje! Igrao je u svih 6 utakmica ili 540 minuta i na maestralan način je izveo čak 3 auta u 6 utakmica. Zato I nije neko čudo što se za “kapitalca” Bena otimaju velikani poput Konjaspora i Al Fatiha! Pogotovo je Ben imao sjajan učinak u proteklom prvenstvu u SLS, gde je od 14 penala postigao 12 golova! Bravo za Bena tog nemilosrdnog strelca (iz penala)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter