1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

ODJEKNULO DO JAPANA: O Partizanovoj pobedi i partiji Asana pisalo preko 20 medija! (FOTO)

Objavljeno: 10.08.19 u 10:46

Utakmica crno-belih protiv Malatije i pobeda od 3:1 uz gol Takume Asana podigli su euforiju među Grobarima, ali i izazvali veliku pažnju javnosti u Japanu.

Dolazak japanskog reprezentativca mogao bi da bude i odličan marketinški potez za Partizan, budući da je više od 20 medija u ‘zemlji izlazećeg sunca’ prenelo dešavanja iz Humske pre dve večeri.

Najveću pažnju izazvao je, kao i kod nas, Takuma Asano, koji je već posle 22 minuta nastupa u crno-belom dresu uspeo da postigne gol i proslavi ga u stilu ‘jaguara’, što je njegov nadimak.

Asano debitovao za Partizan i već postigao gol!’, samo je jedan od naslova, a u tekstovima se dosta pisalo o Partizanovoj pobedi.

– Posle samo 45 minuta u dresu Partizana Asano je već stigao do „jaguar poze“, karakteristične za njega posle postignutih golova. Odigrao je izuzetno živahno, imao je nekoliko munjevih prodora i golom je doveo publiku do delirijuma – piše portal Lajvdor.

– Sa velikom željom je ušao u 46. minutu i vrlo brzo pokazao šta zna! Partizan je na pola puta od plasmana u sledeću rundu posle pobede 3:1, a Asano je već prikupio simpatije navijača posle prvog gola u crno-belom dresu – objavio je Nikansport.

Čak je i Rojters na japanskom jeziku pisao o Asanu i ‘parnom valjku’.

Takuma Asano je projurio levom stranom i postigao gol za crno-bele! To je bio njegov debitanski i nastup i pogodak za srpski klub.

0
0

1 Komentara

  1. Ahahaha, ovo poslati ljubomornom binicu da si okaci u dnevnoj sobi kao super poster i da se podseti kad mu dodje neka bolesna misao o Asanu, pozdravcic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter