0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

MILOŠEVIĆ NAJAVIO TEŠKO GOSTOVANJE: Govorio je o Napretku, Malatiji i imao zanimljiv komentar o Asanu

Objavljeno: 10.08.19 u 15:34

Trener Partizana istakao je da za njegov tim gostovanje u Kruševcu ekipi Napretka dolazi u veoma teškom momentu.

Partizan je pre dva dana bio bolji od Malatije (3:1) i stekao je lepu prednost pred drugi meč u Turskoj sledećeg četvrtka. Vreme je da se ‘parni valjak’ prebaci na domaći kolosek.

U četvrtom kolu Superlige Srbije Partizan će igrati protiv Napretka u Kruševcu, gde su crno-beli neretko u poslednjih nekoliko sezona prosupali bodove.

– Utakmica nam dolazi u jako teškom trenutku posle napornog meča sa Malatijom. Liga nam je podjednako, ako ne i bitnija od Evrope i moramo biti maksimalno ozbiljni. Napredak je tradicionalno jako nezgodan po nas i ako ga ne shvatimo ozbiljno bićemo u problemu – rekao je Savo Milošević na konferenciji za medije.

Napredak u prva tri kola nije uspeo da postigne nijedan gol, uz sva tri poraza.

– Može da nas zavara to što još nisu dali gol i sto su izgubili tri utakmice. Gledao sam meč sa Vojvodinom i Inđjijom i moglo je da ode u drugom smeru. Zaslužili su više, a tri poraza su za nas otežavajuća okolnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Da li će sada svi drugačijim očima gledati Partizan i bojati ga se posle sjajne partije protiv Malatije?

– Poštovanje je jedna stvar, a strah nešto sasvim drugo. To.može da znaći da će samo svi biti jos ozbiljniji i mi ne smemo da se opuštamo, jer bi to moglo da nam se obije o glavu. Vratiću se na Malatiju gde smo igrali perfektno i u deset sekundi nam je pala koncentraxija, napravili smo tri greške i primili smo gol. U fudbalu više nema izrazitih favorita i bez ozbiljnosti više niko ne dobija utakmicu.

– Raduje me činjenica da smo postigli tri gola. Da mi je neko rekao pre te utakmice da ćemo dati tri gola i biti nezadovoljni realizacijom rekao bih mu da je lud – rekao je Milošević.

Strateg crno-belih je prokomentarisao i fizičku spremu najzvučnijeg pojačanja Takume Asana.

– On je Japanac – nasmejao se Savo i dodao:

– To dosta govori o njegovoj psihologiji i verovatno nijedan drugi igrač ne bi mogao da odigra ni 45 minuta kao u četvrtak u ovom periodu. Ne želimo da ga forsiramo – poručio je Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter