6
Domaći fudbal

ANKETA: Uskoro stižu FIFA 20 i PES 20, pitamo vas, šta je bolje (ANKETA) (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.19 u 18:20

Uskoro nam dolaze dve video igre koje ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem isčekuju.

Nova sezona FIFA i PES serijala kuca na vrata. Igrači će ponovo uzeti džojstike u ruke sredinom septembra, a pitamo vas za šta biste se vi odlučili. Da bismo vam pomogli u odluci, u narednih nekoliko redova vam donosimo šta je to sve novo u svetu FIFA i PES, može li Konami konačno da preuzme primat od ‘velikog brata’? 

Najbolja fudbalska simulacija?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

FIFA NOVITETI: 

Povratak Fifa street moda u EA Games verziju najpopularnijeg sporta na svetu. U Volta fudbal modu moći ćete da igrate 3v3, 4v4, 5v5, kao i profesionalnog futsala sa muškim i ženskim igračima. Ovaj mod može se igrati onlajn, kao i oflajn.

EA je poradio na fudbalskoj inteligenciji igrača, kao i veštačkoj inteligenciji odbrane popravljeni su i šutevi, kao i završnica. Ono što je FIFA izgubila jeste pravo na Juventus koji je sada ekskluziva PES-a dok će igrači Juventusa u FIFI nastupati pod imenom Torino. Programeri ističu da je redefinisan sistem driblinga, penala, kao i dodavanja.

Čeka vas i nova neispričana priča kroz novi (Jurney – my player simulacije) sa  Ljubitelji FIFA igre mogu da je preorderuju putem Origina, zvanično će izaći u 27. septembra, beta verzija će biti dostupna ali tačan datum još nije objavljen, očekuje se da izađe kao i prethodnih godina 13. septembra.

PES NOVITETI: 

Igra donosi novi mod izmene igrača, igranje bez potrebe za internet vezom, u lokalu, nove opcije, kakvi su napredno driblanje, nov način odbrane, prijema lopte, dodavanja i mnoge druge stvari, od kojih su neke objašnjene u videu svakako.

eFootball PES 2020 (demo) možete skinuti ovde igra izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC u Standard i Legend izdanjima od 10. odnosno 12. septembra, u zavisnosti od toga u kojem regionu živite.

 

0
0

6 Komentara

  1. Moje lično mišljenje je da je Fifa gejmerski bolja a pes grafički.puno bolji i realniji pasovi dodavanja itd. Al moram priznati da se pes polako popravlja i da je ovo najbolji Pes do sada

    0
    0
    Odgovori
  2. PES за оне који играју са Тошановићем, Стокиће и Смајловићем а ФИФА за оне који играју са правим, лиценцираним, играчима

    0
    0
    Odgovori
    • FIFA je uvek bila bolja, PES je najgluplja igrica sportska, igraču su prespor, golman dok ustane posle bacanja pa dok back loptu, FIFA će uvek da bude bolja i kraj a i rtd je PES nema licencirana imena, tkd je glupost velika

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter