8
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

ALEKSANDAR VUČIĆ: Vesić i Čović me upoznali sa navijačima? Gde sam ja bio pre 30 godina, Kimi…

Objavljeno: 09.08.19 u 15:25

Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić govorio je danas o optužbama bivšeg prvog čoveka zemlje Borisa Tadića o njegovoj ‘saradnji’ sa na navijačima.

Boris Tadić je istakao da su Goran Vesić i Nebojša Čović doveli Aleksandra Vučića u vezu sa navijačima. Evo šta je o tome rekao predsednik Srbije.

– Svaku reč koju Boris Tadić izgovori, on govori o sebi, a ne o meni. A najviše sam se nasmejao kada je rekao da su me Vesić ili Čović upoznali sa ljudima sa navijačke tribine ili ne znam šta. Ljudi, a ja odrastao na tribini. Šta će Vesić, koji nikad nije bio deo tribine, da me upoznaje sa nekim ljudima sa tribine. Ili Čović… Ljudi, šta je vama? Ja odrastao tamo, to je bio deo mog života do pre 30 godina i to nikad nisam krio. Sve te ljude poznajem, ja odatle ponikao, porastao, od 12. godine, pa sve do studija… Šta da radite, ogledalo je čudo – istakao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić na otvaranju vijadukta ‘Čortanovci’.

On je potom govorio o njegovoj povezanosti sa vođom navijača Partizana Milošem Radosavljevićem Kimijem.

– Najsmešnije su mi reakcije svih koji brane bivši režim Đilasa, Jeremića, Tadića i ostalih, pokušavajući da objasne kako sam bio na vezi sa Kimijem Radosavljevićem, vođom navijača Partizana oko skupova, ovakvih i onakvih. Nisam bio nikad na vezi sa njim. Poznajem mnoge druge, skoro sve poznajem, a njega sam video jedanput, 2013. i to potpuno slučajno, na stadionu Partizana, kada sam posetio Partizan, a tada nisam bio ni na kakvim merama. Čak su i to lagali – zaključio je Vučić.

0
0

8 Komentara

  1. Bilo povoda ili ne, Vucic ce se uvek ovako sarkasticno izjasnjavati o svojim protivnicima, mada me cudi, zasto mu se daje ovaj prostor na sportskim vestima !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto je dvanaestogodisnji vucic bez nadzora roditelja gluvario na navijackoj tribini? A ovamo prica da su mu divni roditelji

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti si prije 30 god huskao narod na rat i veliku srbiju,zajedno sa tvojim ocem seseljom…nesretna je drzava koju ti vodis..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter