1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDA PROTIV MLADOSTI U PETAK: Karte od četvrtka u prodaji…

Objavljeno: 07.08.19 u 18:40

Fudbaleri Crvene zvezde će u petak od 20 časova u okviru četvrtog kola Superlige Srbije dočekati lučansku Mladost, a karte će biti u prodaji od četvrtka.

Ulaznice za utakmicu sa ekipom Mladosti iz Lučana biće puštene u prodaju u četvrtak, i navijači će moći da ih kupe od 11 do 18 časova na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“.

Karte će takođe moći da se kupe i u petak u periodu od 11 časova pa sve do početka utakmice. Cena ulaznice za sever biće 300 dinara, za istok 400, za zapad 500, a za VIP zapad 1000 dinara. Karte se mogu kupiti i preko interneta, na sajtu www.iticket.rs.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević uvek ističe koliko mu je važna podrška publike u ostvarivanju pozitivnog rezultata našeg tima. Na utakmici protiv Kopenhagena bilo je preko 40.000 navijača, i nadamo se da će odlična podrška sa evropskih utakmica da se prenese i na utakmice domaćeg šampionata.

Cene ulaznica sa utakmicu protiv Mladosti:

Sever – 300 dinara;

Istok – 400 dinara;

Zapad – 500 dinara;

VIP zapad – 1000 dinara.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter