0
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

VRAĆA SE FUDBALU: Saša Ilić dobio novu ponudu…

Objavljeno: 06.08.19 u 09:40

Legendarni fudbaler Partizana neće dugo odmarati od fudbala, vraća se svojoj najvećoj ljubavi kada je reč o zanimanju.

‘Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan’! Tako glasi pesma navijača Partizana, ali ona polako ide u istoriju, pošto je Saša Ilić odlučio da kopačke okači o klin. Međutim, nekada sjajni vezista se posle kraćeg letnjeg odmora vraća fudbalu.

Kako ‘Sportski žurnal’ piše, Saša Ilić mogao bi da prihvati ponudu FS Srbije. On bi bio prvi pomoćnik i savetnik novog sportskog direktora Vladimira Matijaševića.

Ilić je nastupao za mlađe kategorije Partizana od 1986. do 1996, kada je debitovao za prvi tim i do odlaska u Galatasaraj 2005. zabeležio 282 nastupa u crno-belom dresu uz 127 postignutih golova. Posle dve sezone u Turskoj i još dve i po u Austriji i Grčkoj gde je nastupao za Salcburg i Larisu, Ilić se vratio u Humsku u januaru 2010. i do proleća 2019. odigrao još 321 utakmicu uz 32 pogotka.

Karijeru fudbalera završio je 23. maja na Stadionu „Rajko Mitić“ pobedom nad „večitim rivalom“ Crvenom zvezdom i osvajanjem Kupa, što je bio njegov 18. trofej u dresu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter