3
Evrokupovi

FOTO: YouTube/Printscreen

IZ MALATIJE NAJAVLJUJU: Cela Turska da bude uz nas protiv Partizana!

Objavljeno: 04.08.19 u 13:55

Sledeći protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope biće turska Malatija, koja debituje na evropskoj sceni ove sezone.

Posle teškog dvomeča i eliminacije Olimpije u Ljubljani, Malatija je zakazala dvomeč protiv Partizana, a prvi meč već se igra u četvrtak od 21 sat u Humskoj.

Dolaze u Beograd sa velikim očekivanjima, a pozivaju celu Tursku da ih bodri u ovom okršaju, preneo jeAli Ravči, sportski direktor žuto-crvenih

– Idemo da steknemo prednost za revanš. Cilj je da postignemo gol ili dva u gostima, jer je to mnogo važno! Mi ćemo u Beogradu da predstavljamo celu Tursku i daćemo sve od sebe. Zato želimo i da cela Turska bude uz nas, da se moli za nas – rekao je Ravči.

Najavljuje da će Malatija biti bolja nego što je to bio slučaj u dvomeču protiv Olimpije.

– Igramo sve bolje i bolje kako vreme prolazi. Uigravamo se. Sigurno je da ćemo protiv Partizana biti bolji nego protiv Olimpije. Ali, jak je naš naredni rival, prvenstvo mu je u toku, dok naše još nije ni počelo. Bez obzira na sve, verujemo da ćemo ući u grupu Lige Evrope. Mnogo to želimo – poručuje Ali Ravči.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter